ACT CONSTITUTIV ACTUALIZAT; CAEN REV 2- BATAILLE DE JEU

Discutii privind Societatile Comerciale
Post Reply
misu

ACT CONSTITUTIV ACTUALIZAT; CAEN REV 2- BATAILLE DE JEU

Post by misu » 24 May 2008, 08:36

Stie cineva daca un act constitutiv actualizat trebuie obligatoriu publicat in Monitorul Oficial??? tariful pe care l-am citit pe site-ul RC m-a lasat masca! 100 ron pe pagina, nu mai mult de 2000 de caractere!Pai actul meu constitutiv are 10 pagini- mi l-a cerut la RC cu toate ca am actualizat codurile cf. CAEN REV 2 prin decizie asociat unic (o pagina)...De ce ne obliga sa actualizam actul constitutiv cand o asfel de mentiune este posibila printr-o simpla decizie cf chiar a actului constitutiv??
http://www.onrc.ro/romana/taxetarife.php#taxe1

Va rog lamuriti-ma daca puteti.

Cu simpatie,
Misu

serafim

Post by serafim » 24 May 2008, 10:47

de unde sa mai culeaga saracii taxe !!!
in fiecare an se mai descopera o modalitate de a mai lua pielea de pe om !!! :grin:

serafim

Post by serafim » 24 May 2008, 11:29

de unde sa mai culeaga saracii taxe !!!
in fiecare an se mai descopera o modalitate de a mai lua pielea de pe om !!! :grin:

deliadallys

Post by deliadallys » 28 May 2008, 07:40

Actul constitutiv actualizat nu se publica in M. O. , se publica doar Hot. AGA sau Decizia asociatului unic

deliadallys

Post by deliadallys » 28 May 2008, 07:50

Nu am inteles exact - daca ai facut actualizarea sau intentionezi sa o faci.
Oricum, incepand cu 27 martie 2008 ( si pana in martie 2009 ) pentru actualizare nu mai este nevoie de Hotarare ( sau Decizie ) sau act constitutiv actualizat si nici nu se mai platesc taxe - HG. 322/2008.
Se completeaza doar un formular pe care il gasesti pe site-ul ORC.

agenda

Post by agenda » 28 May 2008, 08:31

depinde daca vrea actualizarea ca urmare a recodificarii. actul constitutiv se actualizeaza in orice situatie in care intervine modificarea acestuia.
de publicat se publica actul modificator si nu actul constitutiv actualizat.

cel putin asa stiu eu...acum depinde si ce forma juridica are societatea

Post Reply