cazier judiciar SC

Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
ramonya

cazier judiciar SC

Post by ramonya » 12 May 2008, 16:29

Buna !

A auzit cineva de cazier judiciar pentru societate comerciala? Imi cere pt o licitatie. Va multumesc!

smill

Post by smill » 13 May 2008, 09:55

ai nevoie de urmatoarele acte:
-certificat constatator inregistrat la Registrul Comertului;
-un certificat de la finante cum ca soc nu are datorii;
-si un certificat de la Primarie cum ca soc. nu are datorii la Bugetut Local

ramonya

Post by ramonya » 13 May 2008, 16:34

smill wrote:ai nevoie de urmatoarele acte:
-certificat constatator inregistrat la Registrul Comertului;
-un certificat de la finante cum ca soc nu are datorii;
-si un certificat de la Primarie cum ca soc. nu are datorii la Bugetut Local
Adica toate astea impreuna inseamna cazierul judiciar al societatii? :(

agenda

Post by agenda » 13 May 2008, 20:16

poate au solicitat certificat de cazier fiscal?
sau iar sunt pe langa :razz:

kinga

Post by kinga » 14 May 2008, 07:21

scumpo, mai mult ca sigur ca este vorba de cazier fiscal.... :razz: :razz:

ramonya

Post by ramonya » 14 May 2008, 08:10

Dragii mei, si eu am interpretat ca fiind vorba despre cazier fiscal , dar in caietul de sarcini scrie clar - cazier judiciar al societatii comerciale ( in tara unde acesta se elibereaza ). Acum am incercat sa ma interesez peste tot despre acest cazier judiciar , dar nimeni nu stie nimic.

smill

Post by smill » 14 May 2008, 08:47

Ramonya
colegul care se ocupa de licitatii a spus ca lui cind i se cere la o licitatie cazierul judiciar alea sunt actele pe care le pune, asa ca .......

kinga

Post by kinga » 14 May 2008, 08:54

Smill

actele de care ai pomenit tu..sunt pentru dovedirea eligibilitatii..
pe langa aceste acte sunt societati care cer si cazierul fiscal ....

smill

Post by smill » 14 May 2008, 09:06

de acord cu tine Kinga dar Ramonyei ii cere cazier judiciar, nu fiscal

kinga

Post by kinga » 14 May 2008, 09:18

ei si tu.. :razz: :razz: :razz:

la licitatii always se stabileste un termen inlauntrul caruia poti cere lamuriri

acu ce-i mare lucru sa trimita Ramonya o adresa la autoritatea contractanta si sa intrebe..
ce pisici vreti domnilor???

potrivit dispozitiilor Legii 290/2004 cazier judiciar se elibereaza doar pentru persoane fizice...

so .. lamuriti-ma
vreti de fapt cazier fiscal pentru firma sau cazier judiciar pentru administratori...

ramonya

Post by ramonya » 14 May 2008, 13:30

" Cazierul judiciar al persoanei juridice nu se emite în prezent pe teritoriul România" - Ghidul achizitiilor publice din 2006 - este inca valabil, asa ca nu inteleg de ce ei cer ?

agenda

Post by agenda » 14 May 2008, 15:33

pai poate este vorba de o societate straina pt care cer sau ....se cere doar in cazul unei societati straine :roll:

johei

Post by johei » 14 May 2008, 22:00

Pai... daca o persoana juridica poate fi trasa la raspundere penala,n-ar fi logic sa existe si un cazier judiciar al persoanelor juridice?
Acu.... poate cei care solicita asa ceva au luat-o un pic inaintea legiuitorului... :grin:

johei

Post by johei » 14 May 2008, 22:08

agenda wrote:pai poate este vorba de o societate straina pt care cer sau ....se cere doar in cazul unei societati straine :roll:
N-am prea inteles... se cere cazierul unei persoane juridce straine, de la autoritatile din Romania?
Persoanele juridice nu raspund penal in toate tarile... insa in tarile in care raspund... nu stiu daca exista asa ceva similar cazierului judiciar pentru persoanele fizice :?: :?: :?:
Nici nu prea ar avea vreun rost, pentru ca daca o societate este atat de patata, n-are decat sa se desfiinteze, si sa se constituie in o alta... noua, curata...nepatata :grin:

agenda

Post by agenda » 14 May 2008, 22:43

Johei wrote:
agenda wrote:pai poate este vorba de o societate straina pt care cer sau ....se cere doar in cazul unei societati straine :roll:
N-am prea inteles... se cere cazierul unei persoane juridce straine, de la autoritatile din Romania?
Persoanele juridice nu raspund penal in toate tarile... insa in tarile in care raspund... nu stiu daca exista asa ceva similar cazierului judiciar pentru persoanele fizice :?: :?: :?:
Nici nu prea ar avea vreun rost, pentru ca daca o societate este atat de patata, n-are decat sa se desfiinteze, si sa se constituie in o alta... noua, curata...nepatata :grin:
misto cu petele :-D

nu de la autoritatile romane ci de la cele straine. intradevar in unele state exista cazier judiciar pt persoane juridice.
trebuie insa sa verifice exact ceea ce anume documente se solicita si pentru cine.

Post Reply