cazier judiciar SC
cazier judiciar SC
Buna !
A auzit cineva de cazier judiciar pentru societate comerciala? Imi cere pt o licitatie. Va multumesc!
A auzit cineva de cazier judiciar pentru societate comerciala? Imi cere pt o licitatie. Va multumesc!
Adica toate astea impreuna inseamna cazierul judiciar al societatii? :(smill wrote:ai nevoie de urmatoarele acte:
-certificat constatator inregistrat la Registrul Comertului;
-un certificat de la finante cum ca soc nu are datorii;
-si un certificat de la Primarie cum ca soc. nu are datorii la Bugetut Local
ei si tu..
la licitatii always se stabileste un termen inlauntrul caruia poti cere lamuriri
acu ce-i mare lucru sa trimita Ramonya o adresa la autoritatea contractanta si sa intrebe..
ce pisici vreti domnilor???
potrivit dispozitiilor Legii 290/2004 cazier judiciar se elibereaza doar pentru persoane fizice...
so .. lamuriti-ma
vreti de fapt cazier fiscal pentru firma sau cazier judiciar pentru administratori...

la licitatii always se stabileste un termen inlauntrul caruia poti cere lamuriri
acu ce-i mare lucru sa trimita Ramonya o adresa la autoritatea contractanta si sa intrebe..
ce pisici vreti domnilor???
potrivit dispozitiilor Legii 290/2004 cazier judiciar se elibereaza doar pentru persoane fizice...
so .. lamuriti-ma
vreti de fapt cazier fiscal pentru firma sau cazier judiciar pentru administratori...
N-am prea inteles... se cere cazierul unei persoane juridce straine, de la autoritatile din Romania?agenda wrote:pai poate este vorba de o societate straina pt care cer sau ....se cere doar in cazul unei societati straine
Persoanele juridice nu raspund penal in toate tarile... insa in tarile in care raspund... nu stiu daca exista asa ceva similar cazierului judiciar pentru persoanele fizice

Nici nu prea ar avea vreun rost, pentru ca daca o societate este atat de patata, n-are decat sa se desfiinteze, si sa se constituie in o alta... noua, curata...nepatata

misto cu peteleJohei wrote:N-am prea inteles... se cere cazierul unei persoane juridce straine, de la autoritatile din Romania?agenda wrote:pai poate este vorba de o societate straina pt care cer sau ....se cere doar in cazul unei societati straine
Persoanele juridice nu raspund penal in toate tarile... insa in tarile in care raspund... nu stiu daca exista asa ceva similar cazierului judiciar pentru persoanele fizice![]()
![]()
![]()
Nici nu prea ar avea vreun rost, pentru ca daca o societate este atat de patata, n-are decat sa se desfiinteze, si sa se constituie in o alta... noua, curata...nepatata

nu de la autoritatile romane ci de la cele straine. intradevar in unele state exista cazier judiciar pt persoane juridice.
trebuie insa sa verifice exact ceea ce anume documente se solicita si pentru cine.