Unde introduc actiunea?
Unde introduc actiunea?
Daca infractiunea pentru care a fost condamnat,s-a judecat in prima instanta la Tribunal,insa acum se judeca la judecatorie cererea de constatare a reabilitarii de drept ,ce spuneti o introduc la judecatorie.....tinand cont ca....asta este instanta competenta acum?
Daca vei citi atent disp.art.494 cpp, vei obs ca legiuitorul a foslosit (din pdv gramatical) timpul trecut sau mai bine zis the future-in-the-paste tense
, cand a stabilit instanta competenta a se pronunta asupra cererii de reabilitare.
Nu conteaza ca intre timp s-a schimbat competenta !
Auzi Witt...vezi ca mai sunt si altii care umbla dupa hotarari care sa constate ca a intervenit reabilitarea de drept! Oare la ce le-o folosi?
Dan chiar adnonses, la ce iti trebuie...ce vrei sa faci cu ea?

Nu conteaza ca intre timp s-a schimbat competenta !
Auzi Witt...vezi ca mai sunt si altii care umbla dupa hotarari care sa constate ca a intervenit reabilitarea de drept! Oare la ce le-o folosi?

Dan chiar adnonses, la ce iti trebuie...ce vrei sa faci cu ea?
Daaaa, nu toti "e destepti" ca tine!wittmann wrote: Eu stiu...![]()
![]()
Eu nu umblu dupa hotarari de reabilitare de drept, pentru ca reabilitarea de drept o obtin pe cale administrativa.

Doar am mai discutat pe tema asta: la mine "in zona", sunt multi caposi...aia de la serv. de caziere, daca uita sa opereze reabilitarea de drept, si te duci si-i iei la rost...iti cer hotararea prin care se constata ca a intervenit reabilitarea ...
...si nu mi se intampla doar mie.(ca oi fi eu mai...aerian...nu "arian" :) )
adnonses...io ce sa-ti spun? vezi si direct la aia de la caziere...daca nu vor, mergi in instanta.
Pai de figurat tot figureaza, ca sa nu iti inchipui ca pe aici pe la mine sunt asa de operativi. Faci cerere inregistrata si motivata in drept, iar in 30 de zile trebuie se iti comunice raspunsul lor, de asemenea motivat. Daca iti resping, mergi in instanta cu procedura prevazuta de legea cazierului.adnonses wrote:si daca a trecut termenul si tot figureaza in cazierul judiciar ........ce faci?
Tribunalul Suprem
Decizia de indrumare nr:8/1969,sau decizia nr.400/1983,o are cineva,am mare nevoie de ele