admitere fara vechime ? fara concurs?
admitere fara vechime ? fara concurs?
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a decis ca este necesara propunerea unor solutii legislative astfel incat posturile de magistrati vacante din sistemul judiciar sa fie ocupate fara concurs si fara a se impune conditia vechimii de cinci ani specificata in actualul regulament.
Da, am auzit si io ca se urmareste intrarea in magistratura pe baza mediei de la bac. Si nu se mai cere nici facultate. Si ce vechime, ce definitivat, ce stagiatura...definitiv direct... la tribunal...
www.fitirealisti.ro
www.fitirealisti.ro
nu a fost valorificata si, personal, cred ca nu va mai fi valorificata, avand in vedere ca examenul de pe 13 aprilie de admitere cu 5 ani vechime este mult mai usor ca in trecut, astfel ca este de asteptat sa se ocupe locurile scoase la concurs.
sa nu uitam ca csm a mai facut o astfel de propunere in toamna anului 2007 si a fost refuzat si atunci de MJ (nu cred ca o data cu venirea unui alt ministru s-au schimbat si cei de la resurse umane sau proiecte normative ca de data asta sa-si dea un alt aviz - pt ca e clar ca deciziile astea nu le ia ministrul fara a pleca urechea la personalul sau...)
sa nu uitam ca csm a mai facut o astfel de propunere in toamna anului 2007 si a fost refuzat si atunci de MJ (nu cred ca o data cu venirea unui alt ministru s-au schimbat si cei de la resurse umane sau proiecte normative ca de data asta sa-si dea un alt aviz - pt ca e clar ca deciziile astea nu le ia ministrul fara a pleca urechea la personalul sau...)