intrebare????
intrebare????
Am depus o plangere penala impotriva unor vecini de comitere a infractiunii prev de art, 292 Cp.( terenul aferent casei mele de locuit se afla in CF-ul vecinilor, acesti si-au insusit dreptul de proprietate asupra intregii suprafete existente in CF). Dupa cercetarile efectuate de procuror s-a constatat ca vecinii aveau la baza intocmirii unui "Act de dezmembrare si contract de vanzare" un extras CF care a fost eliberat in urma inregistrarii eronate a unui functionar public angajat la Cartea funciara. Sesizarea a fost facut dupa 10 ani de la comiterea "erorii".Din cercetari rezulta ca fiecare parte a dobandit imobilele si ca terenul aferent il aveam in folosinta. Se constata ca nu exista fapta in ceea ce priveste savarsirea infr. prev de art. 292 . Intrebarea mea este urmatoarea...Procurorul dispune ..." Clasarea cauzei fata de AN, functionar in cadrul Serviciului CF, referitor la savarsirea infr. prev de art 249 Cp"...Eu stiu ca fapta ramane( SAU???)...Se poate deschide un proces de revizuire a unei sentinte care are la baza eroarea din CF?????( era un proces de revendicare)...Multumesc foarte mult...