strangere de semnaturi
strangere de semnaturi
Pentru a strange semnaturi pentru infiintarea unui nou partid de exemplu, ce conditii trebuie sa indeplineasca cel care strange aceste semnaturi de la oameni? Multumesc anticipat.
Pai sa vedem, vrei sa faci un partid si n-ai habar ...atunci afla ca oricine poate sa infiinteze un partid cu singura conditie sa fie cetatean roman major . Si chestia cu banii nu era la misto...am participat la o actiune similara si iti zic eu ca li s-au dat oamenilor bani ca sa semneze, altceva ce sa iti mai zic, decat sa te documentezi un pic inainte sa faci un partid, macar atat, sper ca macar ai o platforma program ceva sau macar sa stii daca esti de centru , de dreapta sau de stanga.Gheorghitza wrote:inca astept un raspuns de om competentMataHari wrote:Pai sa aiba bani sa platesca semnaturile.
Inca mai astept un art./ alineat. AICI ESTE VORBA DE CONDITIILE CE TREBUIESC INDEPLINITE DE CEL CARE STRANGE SEMANTURILE. pentru ca pot fi angajat de un anumit viitor partid sa strang semnaturi de la diversi cetateni. NU infiintez eu nici un partid. Nu vreau mistouri vreau un raspuns , un citat extras din codul penal sau pe unde sunt scrise astea ( nu ma princep sincer sa fiu , si spre deosebire de altii nu ma dau rotund ).MataHari wrote:Pai sa vedem, vrei sa faci un partid si n-ai habar ...atunci afla ca oricine poate sa infiinteze un partid cu singura conditie sa fie cetatean roman major . Si chestia cu banii nu era la misto...am participat la o actiune similara si iti zic eu ca li s-au dat oamenilor bani ca sa semneze, altceva ce sa iti mai zic, decat sa te documentezi un pic inainte sa faci un partid, macar atat, sper ca macar ai o platforma program ceva sau macar sa stii daca esti de centru , de dreapta sau de stanga.Gheorghitza wrote:inca astept un raspuns de om competentMataHari wrote:Pai sa aiba bani sa platesca semnaturile.
Multumesc.. nu puteai spune de la inceput? in fine.. daca cineva stie altceva poate sa scrie totusi, uite MataHari... in curand (nu peste 1 sapt ) probabil o sa auzi de un nou partid, si sa sti k si eu am strans semnaturi. ok? si te asigur ca nu au bani sa plateasca, ci doar simpatizantii de buna voie vor semnaMataHari wrote:Codul penal se ocupa de cu totul altceva, pentru stans semnaturi n-ai nevoie de nici o conditie, ba da una sa stii sa scrii nr. si seria de CI alaturi de numele semnatarilor. Atat. Restul de conditii ti le vor impune cei ce vor sa infiinteze partidul. trebuie sa si convingi oamenii, daca n-ai bani.
Cu oameni de nivelul tau sunt absolut convinsa ca veti triumfa, bafta.Gheorghitza wrote: Multumesc.. nu puteai spune de la inceput? in fine.. daca cineva stie altceva poate sa scrie totusi, uite MataHari... in curand (nu peste 1 sapt ) probabil o sa auzi de un nou partid, si sa sti k si eu am strans semnaturi. ok? si te asigur ca nu au bani sa plateasca, ci doar simpatizantii de buna voie vor semna
Nu ma face sa folosesc cuvinte jignitoare, uite... citeste de sus in jos.. toate posturile.. sa vedem : Care da dovada mare de "inteligenta" ? sau te ataci aiurea ca am spus ca nu esti competenta? pai nu esti din moment ce faci misto de o intrebare normala ( tinand cont ca am precizat faptun ca nu ma pricep la lucruri juridice, cum nici tu nu te pricepi la ce stiu eu mai bine, si nu o sa incep sa spun ce studiez ca nu sunt genu de om ( aici ar trebui sa te simti ) care se da rotund prin studii si face misto de ceilalti. O viata buna.MataHari wrote:Cu oameni de nivelul tau sunt absolut convinsa ca veti triumfa, bafta.Gheorghitza wrote: Multumesc.. nu puteai spune de la inceput? in fine.. daca cineva stie altceva poate sa scrie totusi, uite MataHari... in curand (nu peste 1 sapt ) probabil o sa auzi de un nou partid, si sa sti k si eu am strans semnaturi. ok? si te asigur ca nu au bani sa plateasca, ci doar simpatizantii de buna voie vor semna
Iti dau un sfat, folosesti mIRCnul daca vrei discutii fara sens. Bravo din momentu asta te pricepi si in chirurgie. Te rog frumos nu mai posta aiurea pe subiectul meu, in caz de cineva care stie alt raspuns la intrebare de mine sa poate posta repede fara a citi zeci de posturi fara sensMataHari wrote:Oare de ce am impresia ca ma pricep si la ce stii tu mai bine?
Vezi, intreaba-ma orice despre chirurgie, e prima mea iubire,Gheorghitza wrote:Iti dau un sfat, folosesti mIRCnul daca vrei discutii fara sens. Bravo din momentu asta te pricepi si in chirurgie. Te rog frumos nu mai posta aiurea pe subiectul meu, in caz de cineva care stie alt raspuns la intrebare de mine sa poate posta repede fara a citi zeci de posturi fara sensMataHari wrote:Oare de ce am impresia ca ma pricep si la ce stii tu mai bine?
iar apoi ai postat aiurea la penal si ai facut pe toti ceilalti sa piarda timp cu intrebarea ta...
iar cei care s-au inghesuit sa iti raspunda mai stau inca la coada.
La intrebari tampite nu se pot da raspunsuri inteligente , oricat am fi de destepti.