O intrebare

Ce vreti sa mai vedeti pe acest sit?
Post Reply
palty_fl

O intrebare

Post by palty_fl » 18 Feb 2008, 21:06

Buna seara... am si eu o problema... cu o firma de termopane... Am platit in avans... acu vreo 3 luni toata lucrarea si firma nu s-a achitat nici in ziua de azi terminarea lucrarii... Am un angajament scris de patronul firmei... prin care se obliga ca imi va da banii pana maine cel mai tarziu dar presimt ca nu o sa se tina nici acum de cuvant... As vrea sa stiu ce se poate face... unde se pot depune plangerile...
Mentionez ca am depus plangere la OPC si inca nu presez Oficiul ca nu am chef sa ii dea amenzi mari ca sa nu bage asta firma in faliment si la 2 zile sa faca inca una cu capital social mic... si eu sa imi iau teapa... cu banii

Totul a fost platit cu chitanta si cei de la Garda Financiara nu ii pot face nimic

As dori un raspuns cat mai rapid...

PS: Se poate face plangere la politie impotriva lui ca persoana juridica?

wittmann

Post by wittmann » 18 Feb 2008, 22:31

Nu

palty_fl

Post by palty_fl » 18 Feb 2008, 22:33

Dar cum ash putea sa il constrang ... in afara de judecata... mai exista altceva

wittmann

Post by wittmann » 19 Feb 2008, 09:08

Legal sau....?

palty_fl

Post by palty_fl » 19 Feb 2008, 12:03

Da legal ca ilegal ash putea sa trimit recuperatori pe capul lui... dar totusi as dori sa o faq legal... :D

johei

Post by johei » 19 Feb 2008, 12:36

Singura cale legala este actiunea in justitie... Eventual ai putea incerca cu o scrisoare de la un avocat... dannu-s prea sigur ca ar merge...

palty_fl

Post by palty_fl » 19 Feb 2008, 12:47

deci nu am nici o alta cale sa ii trimit politia pe el?
Ca persoana fizica ash putea sa ii faq ceva? sunt oleak cam disperat... si unu nu prea mai stiu ce sa mai faq... :( :-x

Post Reply