asigurarea casco

Discutii privind procedura civila
Post Reply
DonPedro

asigurarea casco

Post by DonPedro » 10 Feb 2008, 20:44

Am facut asigurarea CASCO, am convenit sa platesc in 10 rate lunare. Am avut daune la masina. Stiind ca am CASCO, am mers la serv. daune si s-a deschis un dosar. Am fost trimes sa repar masina. S-au instalat piese pe care, daca plateam eu , nu le inlocuiam. Dar avind asigurarea CASCO, am dat masina la reparat. Dupa doua luni am fost chemat la asigurari, si mi s-a spus ca trebuie sa platesc eu la tinichigiu reparatia pentru ca la data producerii pagubei nu platisem la timp ratele si asigurarea nu mai era valabila. Trecuse o perioada de 15 zile in care daca plateam ratele restante se restaura asigurarea. Oare cind se intocmeste dosar de daune nu se verifica daca asiguratul are asigurare valabila? Ce trebuie sa fac? Daca imi reparam pe cont propriu masina, ma costa de cel putin cinci ori mai putin, nu m-au anuntat cit va costa, deci nu am avut posibilitatea sa accept o reparatie care ulterior sa o platesc. Nu am avut eu intelegere cu reparatorul, ci asiguratorul. Dece acum ma trimete pe mine la reparator sa platesc o reperatie la un pret foarte mare. Poate cineva sa imi spuna cum este corect sa procedez?

Post Reply