contract de cesiune parti sociale
contract de cesiune parti sociale
S-a inregistrat la orc un contract de cesiune parti sociale.la termenul de judecata vine cedentul si depune o cerere prin care cere anularea contractului de cesiune pe motiv de neantelegere intre parti.cesionarul evident ca nu este de acord.s-a dat termen pe 1 aprilie.ce este de facut in aceasta situatie in ceea ce-i priveste pe cesionari.acestia vor excluderea cedentului.poate cedentul sa anuleze contractul.daca da cum.eu ii reprezint pe cesionari si din cate stiu cesinea devine opozabila tertilor din momentul inregistrarii la orc si opozabila partilor din momentul incheierii actului.ce va face judecatorul delegat la 1 aprilie si ce trebuie sa faca cesionarii pana atunci.va multumesc.
Posibil sa respinga cererea de interventie ca inadmisibila sau sa o admita. Am avut parte de felurite solutii... Sunt de parere ca interventia este inadmisibila si Curtea, in recurs, va mentine solutia. Am avut casari in cazul in care judecatorul delegat a intrat pe fond in procedura "gratioasa" si i-au casat imediat incheierea. La fel si cand a admis in principiu cererea de interventie.