pot sa-mi fac mutatia pe baza unui antecontract?
pot sa-mi fac mutatia pe baza unui antecontract?
Buna ziua, am si eu o intrebare la care nu a fost in stare sa-mi raspunda nimeni. Pot sa-mi fac mutatia de domiciliu pe baza unui antecontract de vanzare-cumparare? Mai clar spus, urmeaza sa cumpar o proprietate, am antecontractul semnat, s-a intarziat un pic semnarea propriu zisa a contractului din cauza ca proprietarul fiind batran a cazut la pat, dar mi-a zis ca nu e nici o problema, pot sa ma mut cand vreau, sa ma instalez in casa, sa imi trec in buletin noua adresa. Oricum il cunosc pe om de multa vreme si nu poate fi vorba de ceva necurat.
antecontractul nu are nici o valoare din punct de vedere al spatiului locativ, creaza doar un drept de creanta pentru tine impotriva celui ce l-a primit , cel mai simplu este sa-l iei pe batran, cu actul original al casei, buletinul de identitate, taxa si timbru fiscal, copii dupa aceste acte si sa va prezentati, personal, la sectia de politie pentru a va putea face mutatia definitiva.
succes!
Chiar daca va deceda batranul , intre timp, puteti actiona in instanta mostenitorii acestuia.
succes!
Chiar daca va deceda batranul , intre timp, puteti actiona in instanta mostenitorii acestuia.