CAEN 2008

Discutii privind Societatile Comerciale
meri

CAEN 2008

Post by meri » 18 Jan 2008, 23:11

Cine stie ceva legat de noul cod caen? Cum se fac modificarile la ORC? de fapt recodificarile? In actul aditional trebuie sa insiri absolut toate codurile pentru care au intervenit modificarile? Sau e suficient ca pe acestea sa le treci doar in actul constitutiv actualizat?

serafim

Post by serafim » 21 Jan 2008, 10:13

se trec in actul constitutiv reactualizat si faci vorbire de recodificare in Hot.AGA

meri

Post by meri » 22 Jan 2008, 01:01

Ce nu am inteles pana acum este urmatorul lucru: in actul adiional treci absolut toate codurile activitatilor pe care firma "ar putea sa le mai desfasoare"? Sau este suficient sa treci doar obiecul principal de activitate, iar in actul const. actualizat sa le insiri pe toate conform noului CAEN? Pt ca am auzit 10.000 de variante. Stie cineva sigur cum se procedeaza?

ist314

Post by ist314 » 11 Feb 2008, 21:11

Eu am procedat in felul urmator: in decizie am insiruit toate codurile impreuna cu denumirile aferente, iar in actul aditional am trecut numai si numai codurile, taxa de publicare fiind astfel mai scazuta ;)

agenda

Post by agenda » 12 Feb 2008, 10:05

eu in hotarare si act aditional am trecut doar obiectul principal si in ceea ce priveste obiectul secundar am facut referire la recodificarea din actul constitutiv reactualizat.

MARILENA

Post by MARILENA » 12 Feb 2008, 22:21

meri wrote:Ce nu am inteles pana acum este urmatorul lucru: in actul adiional treci absolut toate codurile activitatilor pe care firma "ar putea sa le mai desfasoare"? Sau este suficient sa treci doar obiecul principal de activitate, iar in actul const. actualizat sa le insiri pe toate conform noului CAEN? Pt ca am auzit 10.000 de variante. Stie cineva sigur cum se procedeaza?
eu am modificat doar codurile din obiectul principal de activitate

aadynna

Post by aadynna » 19 Feb 2008, 11:41

in actul aditional am trecut doar : "se actualizeaza conform CAEN Rev.2 obiectul de activitate prevazut in actul constitutiv. Domeniul principal de activitate este:..."
apoi am refacut actul constitutiv.....nu am mentionat in afara de noul nod pt domeniul principal, nici un cod pe actul aditional....totul a costat 400 de lei la reg comert...

ramonya

Post by ramonya » 11 Mar 2008, 10:12

Buna! cum se procedeaza in situatia in care s-a schimbat denumirea firmei? actul constitutiv actualizat il fac pe denumirea noua ?

kinga

Post by kinga » 11 Mar 2008, 10:27

da

ramonya

Post by ramonya » 07 Apr 2008, 09:46

A actualizat cineva obiectul de activitate conform HG. 322 /2008? In cazul in care ati solicitat un extras de registru , recodificarea a fost realizata de Of. Registrului Comertului? Merci

serafim

Post by serafim » 07 Apr 2008, 15:48

:grin: da
completezi o cerere tip

meri

Post by meri » 07 Apr 2008, 23:26

hihihi. acuma sunt doxa de "recodificari". Mi-au iesit pe nas, dar cel putin m-am lamurit . Pt rcodificare completezi o cerere (formular tipizat) pe care ti-o dau ei. Recodificarea e gratuita. dar vei plati 30 lei cand vei solicita extrasul de registru, pt care va trebui sa completezi o alta cerere. Sa ai la tine neaparat delegatia de avocat, ca altfel te trimit acasa. Si trebuie sa specifici pe delegatia aia in mod expres ca e esti imputernicit pentru a efectua recodificarea.

florian267

Post by florian267 » 20 Apr 2008, 16:34

Pentru extrasul de registru ce cerere trebuie completata?

serafim

Post by serafim » 21 Apr 2008, 00:35

cerere-comanda eliberare acte ( formularul nr.9 )
da-mi e-mail si ti-0l trimit
poti sa ai si imputernicire sau procura ca sa nu strici delegatia de avocat !!!

florian267

Post by florian267 » 21 Apr 2008, 13:48

Multumesc, Serafim, il iau de pe ONRC.ro. Stii cumva daca mai trebuie si act aditional?

Post Reply