CAEN 2008
Ce nu am inteles pana acum este urmatorul lucru: in actul adiional treci absolut toate codurile activitatilor pe care firma "ar putea sa le mai desfasoare"? Sau este suficient sa treci doar obiecul principal de activitate, iar in actul const. actualizat sa le insiri pe toate conform noului CAEN? Pt ca am auzit 10.000 de variante. Stie cineva sigur cum se procedeaza?
eu am modificat doar codurile din obiectul principal de activitatemeri wrote:Ce nu am inteles pana acum este urmatorul lucru: in actul adiional treci absolut toate codurile activitatilor pe care firma "ar putea sa le mai desfasoare"? Sau este suficient sa treci doar obiecul principal de activitate, iar in actul const. actualizat sa le insiri pe toate conform noului CAEN? Pt ca am auzit 10.000 de variante. Stie cineva sigur cum se procedeaza?
in actul aditional am trecut doar : "se actualizeaza conform CAEN Rev.2 obiectul de activitate prevazut in actul constitutiv. Domeniul principal de activitate este:..."
apoi am refacut actul constitutiv.....nu am mentionat in afara de noul nod pt domeniul principal, nici un cod pe actul aditional....totul a costat 400 de lei la reg comert...
apoi am refacut actul constitutiv.....nu am mentionat in afara de noul nod pt domeniul principal, nici un cod pe actul aditional....totul a costat 400 de lei la reg comert...
hihihi. acuma sunt doxa de "recodificari". Mi-au iesit pe nas, dar cel putin m-am lamurit . Pt rcodificare completezi o cerere (formular tipizat) pe care ti-o dau ei. Recodificarea e gratuita. dar vei plati 30 lei cand vei solicita extrasul de registru, pt care va trebui sa completezi o alta cerere. Sa ai la tine neaparat delegatia de avocat, ca altfel te trimit acasa. Si trebuie sa specifici pe delegatia aia in mod expres ca e esti imputernicit pentru a efectua recodificarea.