titlu executor act aditional

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
un_alt_avocat

titlu executor act aditional

Post by un_alt_avocat » 16 Jan 2008, 20:33

1.Va rog sa imi spuneti ce parere aveti despre o executare silita inceputa impotriva debitorului in baza titlului executor constand intr-un act aditional nr. 2 al contractului cadru...In speta mea, contractul cadru prevede o suma ce trebuie platita de debitor la un anumit termen, suma platita benevol. Actul aditional 1 fixeaza o suma suplimentara de plata in sarcina debitorului datorata pentru aparitia unor elemente ce ingreuneaza sarcina prestatorului. Suma este platita benevol. Actul aditional 2 stabileste o noua suma in sarcina debitorului. Aceasta suma nu este platita si executorul incepe executarea in baza acestui act aditional nr. 2. Fac precizarea ca acel contract cadru este titlu executor si nu este necesara investirea cu formula executorie. Se poate face executarea in aceste conditii?
2.Ce masuri se pot lua impotriva executorului din Bucuresti care face acte de executare silita asupra bunurilor mobile si imobile ce apartin debitorului si aflate in alt judet?
Multumesc.

Eugen

Post by Eugen » 14 Apr 2008, 13:11

Daca actul aditional este legal incheiat, este parte din contract, care inteleg ca este un titlu executoriu. Nu ati arata despre ce contract este vorba.

Nici la a doua intrebare nu va pot raspunde foarte usor, deoarece trebuie sa imi dezvoltati putin ideea. Este vorba despre bunuri mobile sau si de imobile? De asemeni este important de stiut unde este domiciliul debitorului.

Post Reply