Cerere reducere perioada suspendare

Discutii privind Contenciosul Administrativ
Post Reply
cobe_mitroi

Cerere reducere perioada suspendare

Post by cobe_mitroi » 08 Jan 2008, 20:37

Un accident usor. Neacordare de prioritate la stop si accident. Se retine permisul si amenda de catre SPR Sector 6. Fac contestatie. Pierd procesul. Depun permisul.Incepe perioada de suspendare adica 60 zile.Am dat testul de verificare, l-am promovat.
Intrebare: Unde depun cererea conform art.221 din regulment pentru reducerea perioadei la 30 de zile ? E o cerere tip? Ma incadrez in prevederile 221 . De ce anume tebuie insotita cererea?
Am cautat in tot regulamentul si nu am gasit nimic in legatura cu unde se depune cererea, de ce anume se insoteste...
Va rog sa spuneti in masura in care aveti experienta in asa ceva. :cafea:

a_daniel1980

Post by a_daniel1980 » 10 Jan 2008, 09:26

acum vreo 2 ani am avut o experienta asemanatoare doar ca perioada era de 90 zile si nu am facut contestatiei.
din ce imi amintesc a trebuit sa fac un dosar care trebuia sa cuprinda: chitanta cu plata cursului teoretic de legislatie rutiera (l-am platit fara sa fac cursul), dovada promovarii testului, cerere catre comandant (nu mai retin exact, dar parca nu e tip) in care ceri sa ti se aprobe reducerea perioadei motivand-o cat mai bine posibil. dosarul se depune la politia rutiera astfel inacat sa ajunga la comandant. decizia de reducere (daca va fi cazul) o vei primi prin posta.
indicat ar fi sa te adresezi biroului politiei rutiere pt informatii actualizate si mai exacte.

mult succes!

cobe_mitroi

Post by cobe_mitroi » 11 Jan 2008, 19:33

am rezolvat-o pana la urma...
Cererea insotita de copie de CI, copie PV, Copie de pe dovada pe care este inscris faptul ca ai promovat testul, si copie dupa chitanta pt plata amenzii (chitanta nu este neaparat necesara), se depune Comandantul Politiei Ruriere (Udriste, in cazul Bucuresti). Cam in zece zile suni la un nr de tel si vezi daca ti s-a aprobat, dupa care poti sa-ti ridici permisul de unde l-ai lasat :mrgreen: .
oricum mersi pt raspuns :cafea:

Post Reply