evacuarea fostului sot

Familiei
Post Reply
ik1906

evacuarea fostului sot

Post by ik1906 » 30 Dec 2007, 17:37

Buna, as vrea si eu sa ma lumineze careva in problema mea: am divortat, sotul a obtinut custodia fiicei mele in varsta de 10 ani. locuiam toti in casa mea mostenita de la tatal meu. nu vreau sa-l mai accept in casa mea sub nici o forma, iar de buna voie nu pleaca. As dori sa-l evacuez prin ordin de evacuare prezidential sau ...dati-mi vreo idee, please! asa procedura dureaza mult?
Multumesc

norocel

Post by norocel » 30 Dec 2007, 17:46

Parintii sunt obligati sa asigure locuinta copiilor minori.
Daca tatal, fostul tau sot, a obtinut custodia fetitei voastre, atunci nu prea vad cum ai putea sa-l evacuezi fara sa-i asiguri o locuinta fetei si...tatalui cu care va locui.

luc4s

Post by luc4s » 30 Dec 2007, 22:30

Dar cum de nu ti-a dat instanta tie fata, mai ales daca esti mama, ai casa(spre deosebire de sot)? :?

Pappinian

Post by Pappinian » 02 Jan 2008, 21:58

Luc4s spune :
Dar cum de nu ti-a dat instanta tie fata, mai ales daca esti mama, ai casa(spre deosebire de sot)? :?
Cred ca nedumerirea ta reprezinta doar virful iceberg - ului in privinta fondului problemei : ik1906 ne - a aruncat doar o informatie trunchiata, fara sa faca vreo referire la o eventuala intelegere intelegere intre parti (a fost vorba de un div cc !!! ... cu sau fara partaj ?!!? ... locuintei mostenite i s - au aplicat prevederile Art 30 sau ale Art 31 lit b Cfam ?!!?) in fata instantei ... Datele prezentate sunt insuficiente / vagi pentru a incerca sa o ajutam ... :-|

observer

Post by observer » 02 Jan 2008, 22:49

atunci nu prea vad cum ai putea sa-l evacuezi fara sa-i asiguri o locuinta fetei si...tatalui cu care va locui.
Daca casa este proprietatea ei , il poate evacua fara nici cea mai mica problema, pe fostul sot.
O fi avand mama obligatie sa asigure acoperis propriului copil (desi am putea discuta pe marginea acestui aspect) dar nu are nici o obligatie sa ii asigure acoperis si fostului sot .

Dar nu ar fi lipsit de interes sa detalieze un pic datele problemei.

Post Reply