Discutii privind procedura penala
-
bobocel
am facut o plangere impotriva a 3 judecatori de la Curtea de Apel Ploiesti. Cum trec in dreptul partilor pe dosar ?
reclamant - SC...SA
parat - judecatorii C.Ap Pl. sau numele fiecaruia dintre ei ?
in bir parerile sunt impartite, eu ziceam sa trec numele celor 3, altii sunt de parere sa trecem doar judecatori si atat. Nu ca ar fi important ce scrie pe dosar...dar, voi cum considerati ca este corect ?
-
jojo
reclamant - SC, prin cu tare cu imputernicire/delegatie aflata la dosarul cauzei
parati -X,Y, Z judecatori la C.A.P. (a nu se citi ceapeu)
Ma mananca de vie curiozitatea Bobocele, dan ce facura onoratele si inca in numar de 3

de umbli cu para?
-
bobocel
facura greseli intr-un dosar (ajuns cu memorii si petitii pann la CSM si M.J.)...poveste lunga, oricum cei 3 vor sa-mi bage sefu la zdup.. asa ca...vreau - nu vreau - tb sa-l scot basma curata

ca d-aia ma plateste

-
marga
Ce fel de greseli draguta? Daca te judeci cu persoane, care sunt parti parati - parati, poti sa chemi in judecata altfel decat nominal?
-
bobocel
marga wrote:Ce fel de greseli draguta? Daca te judeci cu persoane, care sunt parti parati - parati, poti sa chemi in judecata altfel decat nominal?
nu stiu altii cum sunt, dar eu nu-mi postez cauzele aflate pe rolul instantelor pe forum
am intrebat doar ce scriu pe dosar la parti, nu stau acu sa divulg ce contine dosarul. atat ! si multumesc de raspuns

-
marga
Ce fel de greseli am intrebat, nu ce greseli. De fond sau altele?
-
bobocel
au emis hotarari nelegale si netemeinice

-
axion
... trei parati = instanta de recurs, in cauza sefului?
Ce obiect are actiunea ta? Art. 3 C.civ. ...
-
bobocel
dupa cuvantul "netemeinice" am uitat sa pun punct. Fara suparare, multumesc de raspuns
p.s. nu vreau sa fiu descoperita

ca in bir colegii mai intra din cand in cand si pe forumul asta.