Buna ziua,
Am o rugaminte, procesul normal in care sunt parte, a fost discutat in sedinta de consiliu, Nu a fost invicata nici o exceptie, (cineva mi-a spus ca in cazul invocarii anumitor exceptii se face acest lucru.)
Nu mi-am facut griji ca ar fi ceva suspect.
Insa acum am aflat ca nu s-a consemnat NIMIC din ceea ce avocata mea a insistat de 4 ori sa se consemneze. De multe ori in procesele unde am fost parte nu s-a consemnat nimic din ceea ce am cerut noi, sau chiar s-a consemnat altceva. Ce pot face?
Nu putem dovedi, pentru ca doar avocata mea, mama mea si avocata fostului meu sot erau in sala. Bineinteles, judecatorii si grefiera...
O alta intrebare este... Sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate, fiul meu minor imi este incredintat. Sunt recasatorita, copilul are o familie, e sanatos, merge la scoala, are note foarte bune. (fapte dovedite cu inscrisuri)
Fostul meu sot a cerut reincredintartea minorului, desi de 5 ani acesta nu a mai fost in ingrijirea lui.
Exista vreo sansa sa pot cere ca procesele privind situatia copilului sa nu se judece in orasul de resedinta al fostului meu sot? Mentionez ca am obtinut stramutarea intr-un alt dosar privind incredintarea minorului.
Familia fostului meu sot e o familie cu putere financiara si politica. Am citit ca sunt cauze care se judeca la Judec.>Sect.1 Bucurestii, insa in cazul in care EU as fi reclamanta.
Va multumesc, va rog sa ma ajutati, sa imi spuneti -daca nu ceva concret,- macar unde pot sa caut informatii privind COMPETENTA si situatiile in care se judeca o cauza in SALA DE CONSILIU.
Va multumesc
mutat din Sedinta publicain Sala de Consiliu fara explicatii