partaj cu un srl?????????????

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
danutza5

partaj cu un srl?????????????

Post by danutza5 » 07 Nov 2007, 00:26

buna , am si eu o problema , pe care va rog sa ma ajutati cu nste sfaturi , pe scurt in 2000 m-am casatorit , in 2002 am infintat un srl in care eu eram asociat unic si administrator pana in 2007 septembrie , cand sotul meu mi-a spus sa cedez partiile sociale lui si calitatea de administrator pe motivul ca eu eram in maternitate , asa am facut, mai tarziu cu o luna am aflat ca este incurcat cu o angajata pe care mi-a spus in fata ca o iubeste si vrea sa isi continuie viata alaturi de ea , deci tind sa cred ca a facut totul cu premeditare .
am inteles ca in cazul unui partaj se impart si partiile sociale nu?eu a-si vrea sa intru asociat macar in firma !
firma are multe leasinguri si credite , dar ea merge ok , are rulaj destul de mare , in cazul acesta o poate duce la faliment sau poate sa ma excluda pe mine ca asociat ,tiin sa mentionez ca mi-a propus o cota de 30% doar , a spus ca e de ajuns ! poate sa faca si alte miselii , caci este clar ca ii displace la maxim ideea de asociere cu mine si amanta . va rog frumos sa ma ajutati cu niste sfaturi sa nu pierd chiar tot .

gavril

Post by gavril » 07 Nov 2007, 01:44

teoretic, ai jumatate din acea firma.

Post Reply