Discutii privind raporturile de Drept Comercial
-
ane213
Am avut un abonament in 2002 la Conex, pe care nu l-am mai platit, iar anul trecut mi s-a comunicat ca dosarul este la un executor judecatoresc. Aveam de plata 60 dolari factura, si pana la 35mil penalitati. La indemnul unui avocat, in martie anul acesta am platit factura de 60 dolari. Prin august am primit acasa instiintare cum ca va veni executorul si ca am de plata aproape 50 mil. Am vb iar cu avocatul care mi-a spus sa le trimit inapoi o scrisoare prin care sa le fac dovada platii facturii, si ca o sa mai primesc de plata doar cheltuielile de judecata. Dar acum se pare va vor sa mearga mai departe, penalitatile curgand in continuare, si vor sa puna sechestru. Se mai poate face ceva? Si de ce mai curg penalitatile, ajungandu-se la suma de 50 mil?
Rog ajutor
-
alexx77
Sechestru,executor...asa toate deodata!?
-
ane213
alexx77 wrote:Sechestru,executor...asa toate deodata!?
Pai din martie, de cand am platit factura, am mai primit o instiintare de la executorul judecatoresc cum ca merg mai departe cu executarea silita. Asta fiind in august. Atunci am trimis copia facturii la executor, iar acum o saptamana s-au interesat la administratia financiara de pe raza comunei unde locuiesc de situatia mea financiara si de casa, teren... Si din instiintarea care am primit-o am vazut ca penalitatile au mers in continuare si au ajuns la 50 mil. Se mai poate face ceva?
-
alexx77
"Am avut un abonament in 2002 la Conex, pe care nu l-am mai platit, iar anul trecut mi s-a comunicat ca dosarul este la un executor judecatoresc."
Nu ai mentionat nimic despre faza premergatoare judecatii,despre judecata in sine(apararile tale,facturi prescrise,mod de calcul al penalitatilor,onorariu avocat ).....Sa inteleg ca dosarul a ajuns de la firma de telefonie la executor???