Drepturile fostelor sotii

Ce vreti sa mai vedeti pe acest sit?
constantin

Drepturile fostelor sotii

Post by constantin » 07 Oct 2007, 16:28

Daca primesc un premiu international (si cu drepturi financiare) pentru o lucrare realizata si publicata acum cativa ani cand eram cu alte sotii, ele pot solicita drepturi?
Fostele sotii, amante si concubine, pot solicita parte din drepturile astea chiar daca n-au avut nici o contributie directa?
Adica sunt drepturi de autor!

bobocel

Re: Drepturile fostelor sotii

Post by bobocel » 07 Oct 2007, 16:37

constantin wrote:Daca primesc un premiu international (si cu drepturi financiare) pentru o lucrare realizata si publicata acum cativa ani cand eram cu alte sotii, ele pot solicita drepturi?
Fostele sotii, amante si concubine, pot solicita parte din drepturile astea chiar daca n-au avut nici o contributie directa?
Adica sunt drepturi de autor!
ramane premiul tau, stai linistit :lol:

gavril

Post by gavril » 07 Oct 2007, 16:48

poate sotia a contribuit moral :mrgreen:

constantin

Post by constantin » 07 Oct 2007, 16:58

bobocel "ramane premiul tau, stai linistit "
Gavril "poate sotia a contribuit moral "

thank you bobo-imi va face o reala placere sa va invit pe toti cei cu sfaturi bune la o cina prieteneasca ,doar sa ma refac.

Gavril- cine poate aprecia o contributie morala?
Normal ca poata sa spuna " eu ii spalam lucrurile si faceam curat dupa el, ca el, nesimtitu, sa poata lucra in liniste" dar astea fac parte din rolul de sotie, nu?
Sau amanta ca "l-am sustinut prin iubirea mea tra-la-la"
Un judecator ar lua asa ceva in calcule?
(Nu la copii ma refer ca oricum toate drepturile le transfer lor)

bobocel

Post by bobocel » 07 Oct 2007, 17:07

constantin wrote:Normal ca poata sa spuna " eu ii spalam lucrurile si faceam curat dupa el, ca el, nesimtitu, sa poata lucra in liniste" dar astea fac parte din rolul de sotie, nu?
scuza-ma ca te contrazic, rolul sotului care e ? curatenia, spalatul, o poate face si sotul :grin: juma-juma

constantin

Post by constantin » 07 Oct 2007, 17:15

constantin a scris:
Normal ca poata sa spuna " eu ii spalam lucrurile si faceam curat dupa el, ca el, nesimtitu, sa poata lucra in liniste" dar astea fac parte din rolul de sotie, nu?
bobocel"scuza-ma ca te contrazic, rolul sotului care e ? curatenia, spalatul, o poate face si sotul juma-juma"
bobocel draga mea (ca te simt ca un suflet bun) , nu-i vorba de orgolii barbat-femeie, stii si tu cum e-n viata , eu le-am iubit sincer pe toate, faceam mancare, cumparaturi, mergeam la pescuit si multe multe altele.
crezi ca mai postam aici daca n-as fi facut eu mancare? :)

sa revin la subiect, ma intereseaza sa nu am surprize, ca femeile sunt schimbatoare ca vremea...

kinga

Post by kinga » 08 Oct 2007, 09:28

acu Constantin ce sa spun... io nu te inteleg..
tu care ai afirmat la un alt topic:

citez :mrgreen:

Cu mine poti vorbi de la matematica la medicina nucleara, de la suprarealism la specialitati culinare, de la istorie la futurism

nu te descurci cu sotii, amante si concubine??? :-D :-D
dar ce este asa de greu sa intelegi femeile... daca tot stii medicina nucleara, suprarealism , istorie si futurism????

constantin

Post by constantin » 08 Oct 2007, 09:42

Kinga "acu Constantin ce sa spun... io nu te inteleg..
tu care ai afirmat la un alt topic:

citez icon_mrgreen.gif

Cu mine poti vorbi de la matematica la medicina nucleara, de la suprarealism la specialitati culinare, de la istorie la futurism

nu te descurci cu sotii, amante si concubine??? 18.gif 18.gif
dar ce este asa de greu sa intelegi femeile... daca tot stii medicina nucleara, suprarealism , istorie si futurism????"
Kinga draga, trec peste ton... si te-nteleg.
Femeia nu poate fi obiect de studiu. Femeia-i un univers, nu un obiect. Iar Universul este un spectacol si este IMPREVIZIBIL!
Poate ca asta-i si farmecul.
Doar ca ele trec repede de la farmec la a deveni imposibila .
qed
Daca esti de meserie, spune-mi te rog daca au sau nu drepturi la ce am solicitat.

kinga

Post by kinga » 08 Oct 2007, 09:47

NU
e bun propriu :razz: :razz:

si nu este medicina nucleara :mrgreen: :mrgreen:
art. 31 lit. d Codul familiei...

si inca ceva.. daca ai intrebari asa simple.. poti sa apelezi la varianta
Google.. Search..
pentru a economisii timp.. apasa ENTER... :mrgreen: :mrgreen:
sunt imposibila... :-P :-P

constantin

Post by constantin » 08 Oct 2007, 10:08

Kinga, merci, da-mi voie sa te trec in categoria "fetelor faine"
Peste alte nuante trec...
Te simt ca esti leoaica sau sagetator...
Daca te pot servi cu ceva, te rog nu ezita si spune-mi.

kinga

Post by kinga » 08 Oct 2007, 15:44

constantin wrote: Te simt ca esti leoaica sau sagetator...
.
noa ca nu simti bine... :-D :-D :-D

bobocel

Post by bobocel » 08 Oct 2007, 16:05

constantin wrote:Te simt ca esti leoaica sau sagetator...
ca sa vezi !!! kinga ... si pe mine m-a simtit cu suflet bun :mrgreen: , constantin, cum iti dai seama de sufletul cuiva doar discutand pe forum ???
constantin wrote:thank you bobo-imi va face o reala placere sa va invit pe toti cei cu sfaturi bune la o cina prieteneasca ,doar sa ma refac.
si nu ma cheama bobo :-x :grin:

kinga

Post by kinga » 08 Oct 2007, 16:43

Bobocel ... omu stie medicina nucleara.. spiritism.. ocultism..telepatie... futurism.. am uitat ceva??? :-D

constantin

Post by constantin » 08 Oct 2007, 19:01

dragele mele kinga si bobocel !
e normal sa simt omul cu care discut si la fel de normal e sa ma si insel in privinta lui.
nu fiti orgolioase cu mine, dati-mi informatia de care am nevoie si la randu-mi, voi proceda la fel.
de ce credeti ca m-au iubit oare atatea femei? ca sunt rau?
necazul e ca ma plictisesc repede!
eu insa sunt de moda veche, imi cer scuze daca gresesc, raspund la toate telefoanele, explic oricui imi cere sa afle ceva, sarut mana femeii cand ma prezint...
iar daca-mi place, chiar daca sunt un timid, ii spun ce-mi cere sufletul si trupul...
ca sa revin la topic, voiam sa fiu sigur ca nu am pb cu drepturile de autor!
si pe voi...va apreciez! merci!

kinga

Post by kinga » 08 Oct 2007, 19:14

:-D :-D :-D :-D

modest ai devenit datorita unei bune educatii asa-i???

:-D :-D :-D :-D

Post Reply