Drepturile fostelor sotii
Drepturile fostelor sotii
Daca primesc un premiu international (si cu drepturi financiare) pentru o lucrare realizata si publicata acum cativa ani cand eram cu alte sotii, ele pot solicita drepturi?
Fostele sotii, amante si concubine, pot solicita parte din drepturile astea chiar daca n-au avut nici o contributie directa?
Adica sunt drepturi de autor!
Fostele sotii, amante si concubine, pot solicita parte din drepturile astea chiar daca n-au avut nici o contributie directa?
Re: Drepturile fostelor sotii
ramane premiul tau, stai linistitconstantin wrote:Daca primesc un premiu international (si cu drepturi financiare) pentru o lucrare realizata si publicata acum cativa ani cand eram cu alte sotii, ele pot solicita drepturi?

bobocel "ramane premiul tau, stai linistit "
Gavril "poate sotia a contribuit moral "
thank you bobo-imi va face o reala placere sa va invit pe toti cei cu sfaturi bune la o cina prieteneasca ,doar sa ma refac.
Gavril- cine poate aprecia o contributie morala?
Normal ca poata sa spuna " eu ii spalam lucrurile si faceam curat dupa el, ca el, nesimtitu, sa poata lucra in liniste" dar astea fac parte din rolul de sotie, nu?
Sau amanta ca "l-am sustinut prin iubirea mea tra-la-la"
Un judecator ar lua asa ceva in calcule?
(Nu la copii ma refer ca oricum toate drepturile le transfer lor)
Gavril "poate sotia a contribuit moral "
thank you bobo-imi va face o reala placere sa va invit pe toti cei cu sfaturi bune la o cina prieteneasca ,doar sa ma refac.
Gavril- cine poate aprecia o contributie morala?
Normal ca poata sa spuna " eu ii spalam lucrurile si faceam curat dupa el, ca el, nesimtitu, sa poata lucra in liniste" dar astea fac parte din rolul de sotie, nu?
Sau amanta ca "l-am sustinut prin iubirea mea tra-la-la"
Un judecator ar lua asa ceva in calcule?
(Nu la copii ma refer ca oricum toate drepturile le transfer lor)
constantin a scris:
bobocel"scuza-ma ca te contrazic, rolul sotului care e ? curatenia, spalatul, o poate face si sotul juma-juma"
bobocel draga mea (ca te simt ca un suflet bun) , nu-i vorba de orgolii barbat-femeie, stii si tu cum e-n viata , eu le-am iubit sincer pe toate, faceam mancare, cumparaturi, mergeam la pescuit si multe multe altele.
crezi ca mai postam aici daca n-as fi facut eu mancare? :)
sa revin la subiect, ma intereseaza sa nu am surprize, ca femeile sunt schimbatoare ca vremea...
bobocel"scuza-ma ca te contrazic, rolul sotului care e ? curatenia, spalatul, o poate face si sotul juma-juma"
bobocel draga mea (ca te simt ca un suflet bun) , nu-i vorba de orgolii barbat-femeie, stii si tu cum e-n viata , eu le-am iubit sincer pe toate, faceam mancare, cumparaturi, mergeam la pescuit si multe multe altele.
crezi ca mai postam aici daca n-as fi facut eu mancare? :)
sa revin la subiect, ma intereseaza sa nu am surprize, ca femeile sunt schimbatoare ca vremea...
acu Constantin ce sa spun... io nu te inteleg..
tu care ai afirmat la un alt topic:
citez
Cu mine poti vorbi de la matematica la medicina nucleara, de la suprarealism la specialitati culinare, de la istorie la futurism
nu te descurci cu sotii, amante si concubine???
dar ce este asa de greu sa intelegi femeile... daca tot stii medicina nucleara, suprarealism , istorie si futurism????
citez

Cu mine poti vorbi de la matematica la medicina nucleara, de la suprarealism la specialitati culinare, de la istorie la futurism
nu te descurci cu sotii, amante si concubine???

dar ce este asa de greu sa intelegi femeile... daca tot stii medicina nucleara, suprarealism , istorie si futurism????
Kinga "acu Constantin ce sa spun... io nu te inteleg..
citez icon_mrgreen.gif
nu te descurci cu sotii, amante si concubine??? 18.gif 18.gif
dar ce este asa de greu sa intelegi femeile... daca tot stii medicina nucleara, suprarealism , istorie si futurism????"
Kinga draga, trec peste ton... si te-nteleg.
Femeia nu poate fi obiect de studiu. Femeia-i un univers, nu un obiect. Iar Universul este un spectacol si este IMPREVIZIBIL!
Poate ca asta-i si farmecul.
Doar ca ele trec repede de la farmec la a deveni imposibila .
qed
Daca esti de meserie, spune-mi te rog daca au sau nu drepturi la ce am solicitat.
nu te descurci cu sotii, amante si concubine??? 18.gif 18.gif
dar ce este asa de greu sa intelegi femeile... daca tot stii medicina nucleara, suprarealism , istorie si futurism????"
Kinga draga, trec peste ton... si te-nteleg.
Femeia nu poate fi obiect de studiu. Femeia-i un univers, nu un obiect. Iar Universul este un spectacol si este IMPREVIZIBIL!
Poate ca asta-i si farmecul.
Doar ca ele trec repede de la farmec la a deveni imposibila .
qed
Daca esti de meserie, spune-mi te rog daca au sau nu drepturi la ce am solicitat.

si nu ma cheama boboconstantin wrote:thank you bobo-imi va face o reala placere sa va invit pe toti cei cu sfaturi bune la o cina prieteneasca ,doar sa ma refac.

dragele mele kinga si bobocel !
e normal sa simt omul cu care discut si la fel de normal e sa ma si insel in privinta lui.
nu fiti orgolioase cu mine, dati-mi informatia de care am nevoie si la randu-mi, voi proceda la fel.
de ce credeti ca m-au iubit oare atatea femei? ca sunt rau?
necazul e ca ma plictisesc repede!
eu insa sunt de moda veche, imi cer scuze daca gresesc, raspund la toate telefoanele, explic oricui imi cere sa afle ceva, sarut mana femeii cand ma prezint...
iar daca-mi place, chiar daca sunt un timid, ii spun ce-mi cere sufletul si trupul...
ca sa revin la topic, voiam sa fiu sigur ca nu am pb cu drepturile de autor!
si pe voi...va apreciez! merci!
e normal sa simt omul cu care discut si la fel de normal e sa ma si insel in privinta lui.
nu fiti orgolioase cu mine, dati-mi informatia de care am nevoie si la randu-mi, voi proceda la fel.
de ce credeti ca m-au iubit oare atatea femei? ca sunt rau?
necazul e ca ma plictisesc repede!
eu insa sunt de moda veche, imi cer scuze daca gresesc, raspund la toate telefoanele, explic oricui imi cere sa afle ceva, sarut mana femeii cand ma prezint...
iar daca-mi place, chiar daca sunt un timid, ii spun ce-mi cere sufletul si trupul...
ca sa revin la topic, voiam sa fiu sigur ca nu am pb cu drepturile de autor!
si pe voi...va apreciez! merci!