plangere penala in cazul neplatii pensiei alimentare
plangere penala in cazul neplatii pensiei alimentare
revin cu urmatoarea intrebare: daca mama copilului face plangere penala pentru plata neplatii pensiei timp de 2 luni consecutiv, isi mai poate retrage plangerea? sau se declanseaza automat o ancheta a autoritatilor pentru protectia copilului in ceea ce-l priveste pe tata?
Re: plangere penala in cazul neplatii pensiei alimentare
buna,de ce nu pot taticii sa plateasca pensia?si eu am patit pot sa zic la fel...se joaca cu acest lucru stiind ca sora lui il indruma...(e grefier)de exemplu pe martie nu a platit,urmind ca in mai 23 ora 16.30 sa achite sora lui.eu in februarie am facut o cerere de majorare conform legii de la 1 ianiuarie 2012,si vreau sa spun ca dupa 3 saptamini am primit o comunicare care zicea ca este de acord cu marirea dar nu din ianuarie ci din 22 feb cind am depus eu cererea.im martie exact in ultima zi si aproape de inchiderea bancii a depus banii asa zisa firma unde ,,lucra,,fostul.si de atunci pauza pina azi cind erau in cont banii.eu ce sa mai zic?culmea e ca asa zisul proces de majorare (fara citirea partilor)e in 3 iunie.de ce nu s-a trimis firmei unde lucreaza fostul de acest lucru?ce sa inteleg?pentru ca se stie clar ca este poprire pe salar..ce firma e si asta care in ultima zi a lunii face transfer bacar de plata pensiei?ma poate lamuri cineva?