Am nevoie de ajutorul vostru!
Ce parere aveti? Pentru a verifica existenta si numarul posturilor vacante din Statul de functii, Instanta poate tine cont si de un alt document care provine de la unitate, document in care din gresala se mentioneaza un numar mai mare de posturi decit cel din Statul de functii?
Cu toate ca am sustinut ca acel document nu are relevanta si ca din eroare s-a trecut un numar mai mare de posturi, avocata reclamantei incearca sa dovedeasca ca au fost "dosite" posturi vacante si ca reclamanta, care era incadrata unitatii prin cumul de functii cu 1/2 norme, nu trebuia concediata(este vorba de o reorganizare a unitatii).
Multumesc anticipat!
Contestatie decizie de concediere
Contestatie decizie de concediere
1D02485epinde despre ce document este vorba!
Sincer, este greu de crezut ca s-au desfiintat doua functii (cred ca am inteles bine faptul ca reclamata avea doua functii)!
Sper, insa, pentru binele angajatorului ca s-a respectat termenul de preaviz si, totodata faptul ca s-a acordat reclamantei, la data incetarii contractului individual de munca, pe langa drepturile salariale la zi, inclusiv banii pe concediul de odihna neefectuat, precum si o compensatie in bani egala cu, cel putin, un salariu lunar brut al acesteia.
Imi pare rau sa te dezamagesc, insa, daca reclamantii dovesc, in cele mai multe cazuri instantele judecatoresti dau castig de cauza acestora, in defavoarea angajatorilor.
A fost informata, in scris, reclamata, evident anterior concedierii, despre posturile vacante din societate, ori lipsa acestora? Ai dovada?
A fost vorba despre o concediere individuala/colectiva?
Exista o Hotarare AGA in care sa se fi hotarat desfiintarea acestor posturi?
Toate acestea erau obligatoriu de efectuat!
Pentru alte intrebari, nu ezita sa ma intrebi!
Sincer, este greu de crezut ca s-au desfiintat doua functii (cred ca am inteles bine faptul ca reclamata avea doua functii)!
Sper, insa, pentru binele angajatorului ca s-a respectat termenul de preaviz si, totodata faptul ca s-a acordat reclamantei, la data incetarii contractului individual de munca, pe langa drepturile salariale la zi, inclusiv banii pe concediul de odihna neefectuat, precum si o compensatie in bani egala cu, cel putin, un salariu lunar brut al acesteia.
Imi pare rau sa te dezamagesc, insa, daca reclamantii dovesc, in cele mai multe cazuri instantele judecatoresti dau castig de cauza acestora, in defavoarea angajatorilor.
A fost informata, in scris, reclamata, evident anterior concedierii, despre posturile vacante din societate, ori lipsa acestora? Ai dovada?
A fost vorba despre o concediere individuala/colectiva?
Exista o Hotarare AGA in care sa se fi hotarat desfiintarea acestor posturi?
Toate acestea erau obligatoriu de efectuat!
Pentru alte intrebari, nu ezita sa ma intrebi!