am o problema legata de o hotarare judecatoreasca cu privire la o evacuare si plata unor cheltuieli efectuate de paratul in cauza si familia sa Am obtinut pana in acest moment :
- hotararea de evacuare a paratului, pronuntata in data de 28.ian.2004, completata prin alta hotarare pronuntata in data de 10 nov. 2004, pentru cheltuieli(judecatoria a omis sa se pronunte pe cheltuieli, pentru care ulterior s-a cerut si o completare datorita majorarii acestor cheltuieli);
- In data de 07 dec. 2005 tribunalul a respins apelul paratului impotriva hot. de completare- ca nefondata, admitind apelul formulat de mine ca reclamant si obligindul pe pirit la plata despagubiri civile catre subsemnata (nu s-a facut apel impotriva hot. de evacuare);
- In data de 10 mar. 2006, C. Apel constata nul recursul formulat de parat impotriva dec tribunalului si a completarii hot. pronuntata de judecatorie(nu si a hotararii de evacuare a judecatoriei, din data de 28.ian.2004).
Concluzionand intrebarile mele ar fi urmatoarele:
- daca hot. de evacuare a paratului mai poate fi pusa in executare din acest moment, daca nu este prescris acest drept in legatura cu evacuarea avand in vedere ca hot. de evacuare a fost completata printr-o alta hot. cu privire la cheltuieli?
Mentionez ca hot de evacuare impreuna cu dec. tribunalului au fost investite cu titlu executoriu, de catre judecatorie, in data de 25.06.2007 ;
Incheierea cu privire la investirea cu formula executorie a acestor hot.si decizii, a fost pronuntata in data de 25.06.2007 si comunicata personal in data de 29.06.2007, cu termen de recurs 5 zile de la comunicare
Intrebarea este, de ce executorul refuza sa imi primeasca dosarul de exec, motivand ca e prescris dreptul de a cere executarea si unde gasesc un text de lege conform caruia sentinta este definitiva si irevocabila, executorie si de necombatut, dupa ramanerea definitiva a hotararii de completare?
sa nu imi spuneti, please, sa schimb executorii ca sunt 2 mari si lati, pe aceeasi strada, unul langa altul si sunt mina in mina, adica tovarasi