neglijenta in serviciu
neglijenta in serviciu
buna, am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. am facut o plangere la politia locala pentru o tulburare de posesie. politistul nu a facut o cercetare corecta, din cauza asta s-a dat NUP mentinuta pana la procurorul sef. am depus plangere la instanta si am pierdut si la fond si la recurs. se poate face o plangere ( si unde se depune) impotriva politistului care nu a cercetat cazul si care nu a tinut cont de probele pe care le-am depus la dosar? daca obtin o hotarare ca politistul a fost negijent in serviciu, o pot folosi ca motiv de revizuire in proces? multumesc.
Baieti buni mai sinteti,procurorii,judecatorii sunt ok,numai politistul e principalul vinovat si trebuie reclamat la CEDO.
Daca te uitai un pic prin procedura vedeai usor ca politistul propune solutii procedurale conf art 228 al.4 si 256 c.p.p.
Banuiesc ca ai fost si arogant cu politistul si tocmai de aceea s-a straduit cit a putut ca solutia propusa sa fie batuta in cuie.
Propun adm acestui site sa gaseasca si un loc de dat cu capul pentru cei care au prea multa energie,si sunt toba de carte ,clienti vor fi non stop,deja acest cody(ta) s-a inscris din oficiu.
Cu stima tuturor !
Daca te uitai un pic prin procedura vedeai usor ca politistul propune solutii procedurale conf art 228 al.4 si 256 c.p.p.
Banuiesc ca ai fost si arogant cu politistul si tocmai de aceea s-a straduit cit a putut ca solutia propusa sa fie batuta in cuie.
Propun adm acestui site sa gaseasca si un loc de dat cu capul pentru cei care au prea multa energie,si sunt toba de carte ,clienti vor fi non stop,deja acest cody(ta) s-a inscris din oficiu.
Cu stima tuturor !
Re: neglijenta in serviciu
Cei care au mentinut solutia nu au avut la dispozitie aceleasi probe ca si politistul?cody wrote:buna, am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. am facut o plangere la politia locala pentru o tulburare de posesie. politistul nu a facut o cercetare corecta, din cauza asta s-a dat NUP mentinuta pana la procurorul sef. am depus plangere la instanta si am pierdut si la fond si la recurs. se poate face o plangere ( si unde se depune) impotriva politistului care nu a cercetat cazul si care nu a tinut cont de probele pe care le-am depus la dosar? daca obtin o hotarare ca politistul a fost negijent in serviciu, o pot folosi ca motiv de revizuire in proces? multumesc.

eu nu mai stau in comuna, in schimb cel care a intrat pe teren e loco!!!!!!! nu are nici un fel de act pt. teren, dar asta nu a contat. eu am p.v. de punere in posesie din 2005. am impresia ca nici procurorul, nici instanta nu a citit dosarul, altfel nu pot sa-mi explic lipsa de reactie la un lucru atat de evident si probat cu acte de mine. m-am gandit si eu la CEDO, dar trece mult timp, iar intrusul foloseste bunul meu ca si cum ar fi al lui. vreau sa fac ceva mai drastic, sa oblig intr-un fel politistul sa-si faca treaba. poate printr-o reclamatie la adresa lui, dar nu stiu unde sa o fac. merci.jones wrote:Ba da, de aceea singura sansa este CEDO. Poate ei sunt mai destepti sau nu!
jones a scris:
Da, citeste sentinta......Daca vei depune plangere impotriva politistului, iti va fi respinsa cu siguranta.
Pana la CEDO mai este procedura de la art. 275 si urmat. din Codul de procedura. S-a indeplinit? Daca nu, sorry.
Din ce ne-a relatat mai sus, asta se intelege, ca a depus la instanta plangere conf art.275 si urm.................... 8O
Da, citeste sentinta......Daca vei depune plangere impotriva politistului, iti va fi respinsa cu siguranta.
Pana la CEDO mai este procedura de la art. 275 si urmat. din Codul de procedura. S-a indeplinit? Daca nu, sorry.
Din ce ne-a relatat mai sus, asta se intelege, ca a depus la instanta plangere conf art.275 si urm.................... 8O
CEDO nu corecteaza solutii date gresit de autoritatile judiciare nationale si nu le poate determina pe aceste autoritati sa corecteze solutia; cel mult constata ca ti-au fost incalcate drepturile prevazute de conventie si-ti da o despagubire simbolica !!!!!!!!!!!
bonus: procedura in fata Curtii europene dureaza suficient de mult incat sa-ti piara interesul.....
bonus: procedura in fata Curtii europene dureaza suficient de mult incat sa-ti piara interesul.....