Se pune problema unei viitoare mosteniri , pentru a rezolva din timp problema impartirii bunurilor parintilor , astfel incat la decesul acestora sa nu existe probleme intre mine si sora mea.
Este vorba de 2 case ambele fiind proprietatea parintilor , aproximativ egale ca valoare , in una locuieste sora mea , in una locuiesc eu , ambii investind sume serioase pentru noi in modernizarea lor. Parintii vor face orice acte necesare , chiar vanzare - cumparare daca noi dorim.
Cum sa facem pentru a evita diferite discutii , intre mine si sora , privind mostenirea lor ( omul se poate schimba in timp )?
Mentionez faptul ca suma investita de mine in casa in care locuiesc este mult mai mare decat suma investita de sora mea , si va fi mult mai mare.
Am prefera sa nu facem vanzare-cumparare sau donatie din cauza sumelor mari pentru perfectarea actelor.
Nu stiu cat de important este dar la un momentdat casa in care locuieste sora mea a fost pe numele ei , apoi i-a vandut-o parintilor prin act de vanzare cumparare la notariat , dar ai mei au doar actul , nemaifacand alte demersuri , intabulare , etc....
Va rog sa tratati subiectul cu seriozitate , pentru noi fiind destul de important.
Multumesc
mostenire