carti

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
mscfit

carti

Post by mscfit » 11 Sep 2007, 14:47

Am vazut ca au aparut cateva titluri interesante in ultima vreme: Bulai - Penal partea generala, Barsan - Drepturi reale si Mateut - Procesual penal (vol. I).
Problema e ca adunate ajung la o suma respectabila....
Intrebarea ar fi daca merita sa la cumperi (cel putin unele) in vederea examenului de anul viitor, mai ales ca penalul inteleg ca va fi schimbat f. mult pana atunci daca apar noile coduri.
Multumesc anticipat pt. sfaturi, opinii...

gavril

Post by gavril » 11 Sep 2007, 14:51

parca am vazut si Tudorel Toader - Dr. pen. special - 2007

mscfit

Post by mscfit » 11 Sep 2007, 14:56

Da, am rasfoit-o intr-o librarie (cartea lui Toader)...
Parea subtire si la propriu si la figurat (in explicatii).. Dar poate ma insel, intre timp am citit pe forumul acesta ca e vazut bine la INM, chestie care schimba lucrurile ...

draudiu

Re: carti

Post by draudiu » 11 Sep 2007, 16:23

mscfit wrote:Am vazut ca au aparut cateva titluri interesante in ultima vreme: Bulai - Penal partea generala, Barsan - Drepturi reale si Mateut - Procesual penal (vol. I).
Problema e ca adunate ajung la o suma respectabila....
Intrebarea ar fi daca merita sa la cumperi (cel putin unele) in vederea examenului de anul viitor, mai ales ca penalul inteleg ca va fi schimbat f. mult pana atunci daca apar noile coduri.
Multumesc anticipat pt. sfaturi, opinii...

nu cred ca vor aparea noile coduri pana la anul.
eventual vor intra in procedura parlamentara.
din cate stiu eu, modificari de amploare nu se vor face prin OUG asa ca nu vor intra imediat in vigoare.
vor fi niste proiecte de lege pe care Guvernul le va trimite Parlamnentului spre dezbatere si aprobare.
si chiar daca se vor adopta in Parlament probabil ca vor avea un termen rezonabil pentru intrare in vigoare (6 luni, 1 an).
asa ca una peste alta, pana la momentul efectiv al intrarii in vigoare probabil ca va trece mai mult de un an.

bibi

Post by bibi » 11 Sep 2007, 16:33

tocmai am obtinut aprobarea pe un referat semnat de big boss pentru 30 de carti de specialitate (recompensa pt. aducerea a 180 de milioane vechi - penalitati de intarziere executare contract :-D )...i-am comandat si pe astia si in maxim 3 saptamani va spun ce si cum si daca merita banii. mai stati putin si nu aruncati cu bani...doar nu vreti sa va apucati de invatat pt. inm 2008 :-? :grin:

Post Reply