ion balcon

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
kaizersoze

ion balcon

Post by kaizersoze » 04 Sep 2007, 21:09

da..aveti o problema?e reala si atat!poate nivelul discutiei a coboarat...si?la felul cum ne trateaza ei ar trebui sa vb altlfel?(nu ca nu am stii sa vb si altfel)......e vorba de ani multi de munca si suferinta.....acceptati ca cineva sa refuleze sub o forma sau alta.....
beware of what u wish.!!!!
ioane ...in rest doar felicitari!!!

cyclop

Post by cyclop » 04 Sep 2007, 21:22

Kaisersoze, poate ca n-ar fi trebuit sa mai discut despre asta, dar totusi...

Inteleg ca esti dezamagit, ca multi altii, de examen, pe buna dreptate. Asta nu inseamna ca trebuie sa acceptam un limbaj extrem de vulgar, o gramada de jigniri grosolane de la unul care spune ca e la un pas de a intra in sistemul asta, ca raspuns la niste contradictii mai mult sau mai putin pertinente, dar suficient de avizate. Sincer, sper ca bate campii, ca n-are nicio treaba cu magistratura, pt ca altfel e grav... Ma-ngrozeste ideea ca as putea avea colegi ca asta.

Toti am muncit, toti am fost dezamagiti de examenun asta la un moment dat, dan asta e...

Chiar asa, stii ce inseamna a refula?

kaizersoze

Post by kaizersoze » 05 Sep 2007, 06:57

Cyclop wrote:Kaisersoze, poate ca n-ar fi trebuit sa mai discut despre asta, dar totusi...

Inteleg ca esti dezamagit, ca multi altii, de examen, pe buna dreptate. Asta nu inseamna ca trebuie sa acceptam un limbaj extrem de vulgar, o gramada de jigniri grosolane de la unul care spune ca e la un pas de a intra in sistemul asta, ca raspuns la niste contradictii mai mult sau mai putin pertinente, dar suficient de avizate. Sincer, sper ca bate campii, ca n-are nicio treaba cu magistratura, pt ca altfel e grav... Ma-ngrozeste ideea ca as putea avea colegi ca asta.

Toti am muncit, toti am fost dezamagiti de examenun asta la un moment dat, dan asta e...

Chiar asa, stii ce inseamna a refula?
sa inteleg ca nivelul la care pretinzi ca esti nu te lasa sa acceptii ideea ca exista si alte pareri decat a ta,si alt mod de a le aborda?da si mie sincer mi-e frica sa intru intr-un sistem din care faci sau ai putea sa faci si tu parte cyclop.de jignit e simplu e adevarat dar fie ca o faci voalat fie direct e acelasi lucru...si da poate refulez ca o motopompa honda pentru apa murdara de 3 toli cu motor honda de 13 cp...dar in loc de apa murdara refulez toata indignarea si scarba,nervii si anii pierduti......

kinga

Post by kinga » 05 Sep 2007, 08:19

Esecul e pur si simplu sansa de a incerca din nou, de data asta cu mai multa inteligenta.

daniladion

Post by daniladion » 05 Sep 2007, 08:43

Daca nu ai nervi stai acasa! Nu ai ce cauta in sistem

cyclop

Post by cyclop » 05 Sep 2007, 08:58

kaizersoze wrote: sa inteleg ca nivelul la care pretinzi ca esti nu te lasa sa acceptii ideea ca exista si alte pareri decat a ta,si alt mod de a le aborda?
Daca asta ai inteles tu din ce-am spus io....
In fine, mult succes.

cleo27ro

Post by cleo27ro » 05 Sep 2007, 13:27

kinga wrote:Esecul e pur si simplu sansa de a incerca din nou, de data asta cu mai multa inteligenta.
Corect. Niciodata nu vei putea rezolva o problema cu acelasi nivel de inteligenta pe care l-ai avut atunci cand ai creat-o. :floare:

axion

Post by axion » 05 Sep 2007, 17:20

lopatadeoase = ion_balcon = danilaadion?

Scuze, daca ma insel!

axion

Post by axion » 05 Sep 2007, 17:39

Cand am postat mesajul de mai sus daniladion se afla pe forum; dupa cateva minute a iesit, fara a riposta. Verificand listele INM ce descoperim?, o candidata Danida Daniela Ionelia cu impresionantul rezultat de 42 pct.

Deci, ion_balcon, unde este extraordinara reusita, unde este siguranta pe care o afisai acum cateva zile, unde este "inteligenta"?

Si nu cred ca m-am inselat!

agenda

Post by agenda » 05 Sep 2007, 17:55

axion wrote:Cand am postat mesajul de mai sus daniladion se afla pe forum; dupa cateva minute a iesit, fara a riposta. Verificand listele INM ce descoperim?, o candidata Danida Daniela Ionelia cu impresionantul rezultat de 42 pct.

Deci, ion_balcon, unde este extraordinara reusita, unde este siguranta pe care o afisai acum cateva zile, unde este "inteligenta"?

Si nu cred ca m-am inselat!
daca este asa pe buna ca imi este mila.....
buna treaba de detectiv axionel! :aplauze:

....si totusi hai sa trecem deja si de balconasul asta.... :floare:

John_II

Post by John_II » 05 Sep 2007, 19:13

iar diferenta ditre 42 si 79 este......................?????
vax
lasati omul in pace

Mayflower

Post by Mayflower » 05 Sep 2007, 19:16

Salutare tuturor! Vreau si eu sa felicit pe cei care au reusit sa treaca de proba eliminatorie la examenul INM si sa le urez succes la celelalte probe! Am incercat si eu...a treia oara...si am rezolvat 77 de grile. Ma intriga serios examenul asta, iar de modul cum anuleaza ei grile pe motiv ca sunt prea dificile.....nici nu mai vorbesc...cum e posibil asa ceva? Sunt profund dezamagita...

John_II

Post by John_II » 05 Sep 2007, 19:19

poate iti spune axion care le stie pe toate

Mayflower

Post by Mayflower » 05 Sep 2007, 19:24

Ce zici axion, ma nluminezin? :)

axion

Post by axion » 05 Sep 2007, 19:47

Cred ca am raspuns; verifica!

Post Reply