ion balcon
ion balcon
da..aveti o problema?e reala si atat!poate nivelul discutiei a coboarat...si?la felul cum ne trateaza ei ar trebui sa vb altlfel?(nu ca nu am stii sa vb si altfel)......e vorba de ani multi de munca si suferinta.....acceptati ca cineva sa refuleze sub o forma sau alta.....
beware of what u wish.!!!!
ioane ...in rest doar felicitari!!!
beware of what u wish.!!!!
ioane ...in rest doar felicitari!!!
Kaisersoze, poate ca n-ar fi trebuit sa mai discut despre asta, dar totusi...
Inteleg ca esti dezamagit, ca multi altii, de examen, pe buna dreptate. Asta nu inseamna ca trebuie sa acceptam un limbaj extrem de vulgar, o gramada de jigniri grosolane de la unul care spune ca e la un pas de a intra in sistemul asta, ca raspuns la niste contradictii mai mult sau mai putin pertinente, dar suficient de avizate. Sincer, sper ca bate campii, ca n-are nicio treaba cu magistratura, pt ca altfel e grav... Ma-ngrozeste ideea ca as putea avea colegi ca asta.
Toti am muncit, toti am fost dezamagiti de examenun asta la un moment dat, dan asta e...
Chiar asa, stii ce inseamna a refula?
Inteleg ca esti dezamagit, ca multi altii, de examen, pe buna dreptate. Asta nu inseamna ca trebuie sa acceptam un limbaj extrem de vulgar, o gramada de jigniri grosolane de la unul care spune ca e la un pas de a intra in sistemul asta, ca raspuns la niste contradictii mai mult sau mai putin pertinente, dar suficient de avizate. Sincer, sper ca bate campii, ca n-are nicio treaba cu magistratura, pt ca altfel e grav... Ma-ngrozeste ideea ca as putea avea colegi ca asta.
Toti am muncit, toti am fost dezamagiti de examenun asta la un moment dat, dan asta e...
sa inteleg ca nivelul la care pretinzi ca esti nu te lasa sa acceptii ideea ca exista si alte pareri decat a ta,si alt mod de a le aborda?da si mie sincer mi-e frica sa intru intr-un sistem din care faci sau ai putea sa faci si tu parte cyclop.de jignit e simplu e adevarat dar fie ca o faci voalat fie direct e acelasi lucru...si da poate refulez ca o motopompa honda pentru apa murdara de 3 toli cu motor honda de 13 cp...dar in loc de apa murdara refulez toata indignarea si scarba,nervii si anii pierduti......Cyclop wrote:Kaisersoze, poate ca n-ar fi trebuit sa mai discut despre asta, dar totusi...
Cand am postat mesajul de mai sus daniladion se afla pe forum; dupa cateva minute a iesit, fara a riposta. Verificand listele INM ce descoperim?, o candidata Danida Daniela Ionelia cu impresionantul rezultat de 42 pct.
Deci, ion_balcon, unde este extraordinara reusita, unde este siguranta pe care o afisai acum cateva zile, unde este "inteligenta"?
Si nu cred ca m-am inselat!
Deci, ion_balcon, unde este extraordinara reusita, unde este siguranta pe care o afisai acum cateva zile, unde este "inteligenta"?
daca este asa pe buna ca imi este mila.....axion wrote:Cand am postat mesajul de mai sus daniladion se afla pe forum; dupa cateva minute a iesit, fara a riposta. Verificand listele INM ce descoperim?, o candidata Danida Daniela Ionelia cu impresionantul rezultat de 42 pct.
buna treaba de detectiv axionel!

....si totusi hai sa trecem deja si de balconasul asta....

Salutare tuturor! Vreau si eu sa felicit pe cei care au reusit sa treaca de proba eliminatorie la examenul INM si sa le urez succes la celelalte probe! Am incercat si eu...a treia oara...si am rezolvat 77 de grile. Ma intriga serios examenul asta, iar de modul cum anuleaza ei grile pe motiv ca sunt prea dificile.....nici nu mai vorbesc...cum e posibil asa ceva? Sunt profund dezamagita...