Daca va numarati printre cei admisi sper sa nu va deranjeze, sunt sigura ca ati intrat muncind, dar procedura ramane procedura.
Am dat pentru prima oara, si desi nu am obtinut punctajul minim, pot spune ca nu a fost extraordinar de greu. Au existat insa vicii de procedura, in desfasurarea examenului si a corectarii lucrarilor.
Am fost in sala EC 105. Lucrarile, atat cat am vazut, au fost predate cu colturile nesigilate.
Stiti care este id-ul candidatului ? Daca este nr. de ordine, toate lucrarile puteau fi identificate prin comparatia cu lista candidatilor, si in conformitate cu Regulamentul de desfasurare a concursului, anulabile, ducand la anularea examenului.
Daca au fost anulate intrebari de ce nu s-a recalculat punctajul pentru fiecare in parte astfel incat sa fie tot 100 puncte?
Sau, de ce nu s-a modificat limita minima ca sa fie 80% din punctajul total posibil?
Referirea la elementul de identificare este prevazuta in Regulamentul de desfasurare la art. 18, pct 7, lucrarile se anuleaza.
In cazul de fata toate lucrarile, deci examenul!
Anulare examen admitere INM 2007
bibi wrote:nop...e jurist...are dreptate da totusi....
niciodata in viata nu o sa vezi un examen anulat.
indiferent de motive
cunosc o situatie similara la un concurs in notariat.
s-au facut toate cererile posibile in instanta, toate ordonantele presedintiale, tot ce se putea.
nu mai intorci mortul de la groapa, indiferent de motive (nulitati absolute, relative, frauda, pacaleala, bataie de joc)
indiferent ...
concentrati-va mai bine pt la anul.