rezolvare conflict fost loc de munca

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
lucian75

rezolvare conflict fost loc de munca

Post by lucian75 » 04 Sep 2007, 00:51

Salut.Am si eu o problema si sper ca ma puteti ajuta.Din cauza unui conflict cu noul meu sef de la fostul loc de munca m-am hotarat sa plec din acea firma depunand cererea de demisie cu preaviz de 15 zile,incepand cu data de 12.08. La lichidare cand m-am dus sa-mi ridic drepturile salariale am observat ca mi-au fost incalcate drepturile...ce s-a intamplat...dupa ce am terminat preavizul seful m-a pontat doar 4 zile si pe urma cica n-am fost la munca,doar asa in trecere si mi-au bagat restul zilelor de preaviz zilele de C.O care mi se cuveneau ptr perioada lucrata.In timpul preavizului nu m-a bagat nimeni in seama..nu mi s-a dat nici o sarcina de indeplinit...dupa aceea mi s-a spus ca trebuia sa stau drepti in fata usii biroului in timpul preavizului ca ei dau banii.i-am raspuns ca nu asta prevede fisa postului meu.Oricum i-am anuntat ca au facut un abuz introducand acele zile de C.O neexistand o cerere semnata de mine si aprobata de superiorii ierarhici ptr perioada respectiva.Cand am intrat in preaviz facusem o cerere de C.O ptr a incasa banii pe acele zile dat fiind ca pe 15.08 nu prea am ramas cu bani,si nu mai aveam de luat bani decat pe 15.09 la lichidare,cererea nefiind aprobata.

Dupa ce am avut probleme cu ei cand am fost sa ridic lichidarea,am depus o reclamatie la ITM dupa care am facut o cerere prin care am cerut sa se rezolve amiabil problema cu acele zile din preaviz,sa fie platite corespunzator in caz contrar rezervandu-mi dreptul de a-i da in judecata.

Neprimind nici un raspuns,nici afirmativ nici negativ sunt hotarat sa-i dau in judecata dar am inteles ca trebuie facuta o cerere de trimitere in judecata si depusa la sectia civila a tribunalului.

daca ma poate ajuta cineva in legatura cu formularea acestei cereri v-as ramane recunoscator,dat fiind ca sunt intr-o situatie care nu-mi permite angajarea unui avocat.

Va multumesc anticipat !

Post Reply