Daca un lichidatori a introdus o asemenea actiune la judecatorie in 05.2006
A cerut declinarea competentei la Tribunal .
Am invocat inadmisibilitatea actiunii.
In hotarare scrie ca am renuntata la exceptie de inadmisibilitate ,cea ce nu este adevarat.
Am pierdut la tribunal.
Deja a trecut 18 luni de la deschiderea procedurii 06.2004,deja sunt 3 ani
Calea de atac care ar fi Apel? ori Recurs ??
Ajutor !!!
Va multumesc.
Constatarea nulitatii absolute a contractelorde Vanz-cumpara
Lichidatorul nu a introdus actiune la judecatorul sindic.
Nici nu inteleg de ce ?
S-a gandit poate ca este tardiva .
A introdus-o la judecatorie .
care a declinat compententa catre la tribunal unde se intampla tot felul de minuni un judet de unde sunt.
fond a fost judecat la Tribunal.
Hotarare data cu recurs
Nici nu inteleg de ce ?
S-a gandit poate ca este tardiva .
A introdus-o la judecatorie .
care a declinat compententa catre la tribunal unde se intampla tot felul de minuni un judet de unde sunt.
fond a fost judecat la Tribunal.
Hotarare data cu recurs
conform art 11, alin.2 din Legea 85 " atributille jud.sindic sunt limitate(...)la procesele si cererile de natura judiciara aferente procedurii insolventei"
prin urmare cererea de const.a nulit absol. a unui contr. de vc, daca bunul a apartinut societatii in procedura, este de competenta judecatorului sindic.
Eu am introdus la jud.sindic si cereri in obligatie de a face pentru ca aveau legatura cu procedura insolventei.
Ai un motiv de casare foarte clar pentru ca jud. sindic este cel competent sa judece astfel de cereri si nu un judecator simplu de la tribunal.
bafta :)
prin urmare cererea de const.a nulit absol. a unui contr. de vc, daca bunul a apartinut societatii in procedura, este de competenta judecatorului sindic.
Eu am introdus la jud.sindic si cereri in obligatie de a face pentru ca aveau legatura cu procedura insolventei.
Ai un motiv de casare foarte clar pentru ca jud. sindic este cel competent sa judece astfel de cereri si nu un judecator simplu de la tribunal.
bafta :)
Tardiva
Actiune a fost introdusa de catre lichidatori la judecatorie care si a declinat competenta pentru Tribunal.
Chiar nu inteleg de ce nu a introdus -o la judecatori sindiv
Dar conform 85/2006 actiune este tardiva conform art 81....... poate fi introdusa de
administratorul judiciar/lichidator in termen de un an de la data expirarii termenului stabilit pentru intocmirea raportului
prevazut la art. 20 alin. (1) lit. b), dar nu mai tarziu de 18 luni de la data deschiderii procedurii,care a fost in iunie 2004
Chiar nu inteleg de ce nu a introdus -o la judecatori sindiv
Dar conform 85/2006 actiune este tardiva conform art 81....... poate fi introdusa de
administratorul judiciar/lichidator in termen de un an de la data expirarii termenului stabilit pentru intocmirea raportului
prevazut la art. 20 alin. (1) lit. b), dar nu mai tarziu de 18 luni de la data deschiderii procedurii,care a fost in iunie 2004