cum fac si ce sanse am
cum fac si ce sanse am
buna ziua , nu sunt avocat sau in domeniu si stiu ca poate va voi plictisi cu intrebarile mele dar , va rog daca se poate sa-mi raspundeti . Am imprumutat pe cineva cu o suma de bani si a trecut o luna de la termenul de restituire , am act notarial si va intreb cum sa procedez , ce sanse am si cam in cat timp as putea sa recuperez banii ? Va multumesc .
Contractul de imprumut autentificat la notar e executoriu - adica il puteti executa fara vreo alta judecata prealabila. Numan la executor sa ajungeti
Insa.....daca nu e solvabil, nu prea aveti ce executa; daca e si nu vreti sa devina, luati-va niste masuri de siguranta pe care, cu siguranta, un avocat vi le va pune in aplicare :)

Insa.....daca nu e solvabil, nu prea aveti ce executa; daca e si nu vreti sa devina, luati-va niste masuri de siguranta pe care, cu siguranta, un avocat vi le va pune in aplicare :)
Re: cum fac si ce sanse am
Cum faci? mergi la orice executor judecatoresc de la tine din oras. Vei face o cerere de executare silita, iar el o va pune in aplicareradutudoradrian wrote:buna ziua , nu sunt avocat sau in domeniu si stiu ca poate va voi plictisi cu intrebarile mele dar , va rog daca se poate sa-mi raspundeti . Am imprumutat pe cineva cu o suma de bani si a trecut o luna de la termenul de restituire , am act notarial si va intreb cum sa procedez , ce sanse am si cam in cat timp as putea sa recuperez banii ? Va multumesc .
Ce sanse ai? Daca cel care iti datoreaza bani are bunuri pe numele lui, ai sanse maximje, daca nu are bunuri... roaga-te sa dobandeasca .
Succes!