cum fac si ce sanse am

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
radutudoradrian

cum fac si ce sanse am

Post by radutudoradrian » 28 Aug 2007, 13:53

buna ziua , nu sunt avocat sau in domeniu si stiu ca poate va voi plictisi cu intrebarile mele dar , va rog daca se poate sa-mi raspundeti . Am imprumutat pe cineva cu o suma de bani si a trecut o luna de la termenul de restituire , am act notarial si va intreb cum sa procedez , ce sanse am si cam in cat timp as putea sa recuperez banii ? Va multumesc .

nicolla

Post by nicolla » 28 Aug 2007, 14:53

Contractul de imprumut autentificat la notar e executoriu - adica il puteti executa fara vreo alta judecata prealabila. Numan la executor sa ajungeti :grin:
Insa.....daca nu e solvabil, nu prea aveti ce executa; daca e si nu vreti sa devina, luati-va niste masuri de siguranta pe care, cu siguranta, un avocat vi le va pune in aplicare :)

bromul

Re: cum fac si ce sanse am

Post by bromul » 29 Aug 2007, 14:47

radutudoradrian wrote:buna ziua , nu sunt avocat sau in domeniu si stiu ca poate va voi plictisi cu intrebarile mele dar , va rog daca se poate sa-mi raspundeti . Am imprumutat pe cineva cu o suma de bani si a trecut o luna de la termenul de restituire , am act notarial si va intreb cum sa procedez , ce sanse am si cam in cat timp as putea sa recuperez banii ? Va multumesc .
Cum faci? mergi la orice executor judecatoresc de la tine din oras. Vei face o cerere de executare silita, iar el o va pune in aplicare

Ce sanse ai? Daca cel care iti datoreaza bani are bunuri pe numele lui, ai sanse maximje, daca nu are bunuri... roaga-te sa dobandeasca .
Succes!

ursu

Post by ursu » 29 Aug 2007, 19:46

...si sa nu uiti nici de termenul de prescriptie!!!

Post Reply