comisia de elaborare a sb

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
xswqaz76

comisia de elaborare a sb

Post by xswqaz76 » 17 Aug 2007, 12:01

stie cineva componenta comisiei de elaborare a testelor grila?

alpha-mind

Re: comisia de elaborare a sb

Post by alpha-mind » 17 Aug 2007, 12:55

xswqaz76 wrote:stie cineva componenta comisiei de elaborare a testelor grila?

cum se face ca numai tu iti pui aceasta intrebare, ba mai mult ne intrebi si pe noi..........???? ai vreo problema de rezolvat cu membrii comisiei??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[/img]

xswqaz76

Post by xswqaz76 » 17 Aug 2007, 13:12

stii ceva ,ma intereseaza la penal cine face sb

alpha-mind

Post by alpha-mind » 17 Aug 2007, 13:16

xswqaz76 wrote:stii ceva ,ma intereseaza la penal cine face sb

stii ceva, nu conteaza, tu invata, ca nu se dau kestii atat de controversate incat sa aiba relevanta din ce carte ai citit...........[/img]

rhea

Post by rhea » 17 Aug 2007, 13:38

La Penal special stiu ca acum 2 ani a participat si Tudorel Toader, decanul Fac. de la Iasi, la elaborarea subiectelor

xswqaz76

Post by xswqaz76 » 17 Aug 2007, 13:42

nu stiam,la civil anul trecut a fost securistu de boroi.

alpha-mind

Post by alpha-mind » 17 Aug 2007, 14:34

..........nu va suparati.... :oops: :oops: ...are cineva grilele care se dau luna asta la INM????....intreb...asa... :oops: ...din curiozitate....

--------vorbind serios acum, Tudorel Toader participa de multi ani la elaborarea subiectelor, inca de cand era doar prodecan al fac de la Is, acum e si decan al fac.... si judecator la Curtea Constitutionala....cartea lui de penal special e considerata cea mai buna, eu una sunt innebunita dupa cartea lui, e foarte bine facuta si foarte clara........

......ufffff, iar d-l Boroi, uffff.....prezenta lui in comisie e de esenta examenului la INM.........macar sa merite sa nu dorm noptile din cauza lui.....

allynna

Post by allynna » 17 Aug 2007, 16:12

alpha-mind wrote:..........nu va suparati.... :oops: :oops: ...are cineva grilele care se dau luna asta la INM????....intreb...asa... :oops: ...din curiozitate....

--------vorbind serios acum, Tudorel Toader participa de multi ani la elaborarea subiectelor, inca de cand era doar prodecan al fac de la Is, acum e si decan al fac.... si judecator la Curtea Constitutionala....cartea lui de penal special e considerata cea mai buna, eu una sunt innebunita dupa cartea lui, e foarte bine facuta si foarte clara........

......ufffff, iar d-l Boroi, uffff.....prezenta lui in comisie e de esenta examenului la INM.........macar sa merite sa nu dorm noptile din cauza lui.....
L-am avut prof. coordonator la licenta pe Toader , intradevar e super, e printre cei mai buni penalisti din Rom.

flaviusnet

Post by flaviusnet » 18 Aug 2007, 18:48

allynna wrote:
alpha-mind wrote:..........nu va suparati.... :oops: :oops: ...are cineva grilele care se dau luna asta la INM????....intreb...asa... :oops: ...din curiozitate....

d-aia s-au reanalizat 2 intrebari date anul trecut la inm si care au primit alte variante de rasp...de bun ce e :-x :-x

L-am avut prof. coordonator la licenta pe Toader , intradevar e super, e printre cei mai buni penalisti din Rom.

Post Reply