comisia de elaborare a sb
comisia de elaborare a sb
stie cineva componenta comisiei de elaborare a testelor grila?
Re: comisia de elaborare a sb
[img]xswqaz76 wrote:stie cineva componenta comisiei de elaborare a testelor grila?
cum se face ca numai tu iti pui aceasta intrebare, ba mai mult ne intrebi si pe noi..........???? ai vreo problema de rezolvat cu membrii comisiei???

[/img]
..........nu va suparati....
...are cineva grilele care se dau luna asta la INM????....intreb...asa...
...din curiozitate....
--------vorbind serios acum, Tudorel Toader participa de multi ani la elaborarea subiectelor, inca de cand era doar prodecan al fac de la Is, acum e si decan al fac.... si judecator la Curtea Constitutionala....cartea lui de penal special e considerata cea mai buna, eu una sunt innebunita dupa cartea lui, e foarte bine facuta si foarte clara........
......ufffff, iar d-l Boroi, uffff.....prezenta lui in comisie e de esenta examenului la INM.........macar sa merite sa nu dorm noptile din cauza lui.....

--------vorbind serios acum, Tudorel Toader participa de multi ani la elaborarea subiectelor, inca de cand era doar prodecan al fac de la Is, acum e si decan al fac.... si judecator la Curtea Constitutionala....cartea lui de penal special e considerata cea mai buna, eu una sunt innebunita dupa cartea lui, e foarte bine facuta si foarte clara........
......ufffff, iar d-l Boroi, uffff.....prezenta lui in comisie e de esenta examenului la INM.........macar sa merite sa nu dorm noptile din cauza lui.....
L-am avut prof. coordonator la licenta pe Toader , intradevar e super, e printre cei mai buni penalisti din Rom.alpha-mind wrote:..........nu va suparati....![]()
...din curiozitate....
allynna wrote:d-aia s-au reanalizat 2 intrebari date anul trecut la inm si care au primit alte variante de rasp...de bun ce ealpha-mind wrote:..........nu va suparati....![]()
...din curiozitate....
......ufffff, iar d-l Boroi, uffff.....prezenta lui in comisie e de esenta examenului la INM.........macar sa merite sa nu dorm noptile din cauza lui.....![]()
![]()
L-am avut prof. coordonator la licenta pe Toader , intradevar e super, e printre cei mai buni penalisti din Rom.