somatie prin care se rezilieaza dar plateste

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
adnonses

somatie prin care se rezilieaza dar plateste

Post by adnonses » 16 Aug 2007, 18:52

se primeste o somatie prin care i se aduce la cunostinta ca nu a mai platit chiria motiv pentru care contractul este reziliat,proprietarul doreste sa il evacueze si intenteaza o actiune de evacuare dar el intr-un final plateste,proprietarul: sa refuze primirea banilor ,sau sa ii primeasca si sa continue evacuarea?

jojo

Post by jojo » 16 Aug 2007, 23:06

daca partile nu au convenit un pact comisoriu mai energic, atunci sa primeasca banii si sa renunte la evacuare.

adnonses

................

Post by adnonses » 17 Aug 2007, 15:37

tocmai asta este problemanu este nici un pact comisoriu,aducerea la cunostinta de reziliere este facuta prin executor judecatoresc.........eu acum pot cere evacuarea,sau fac o actiune cu 2 capete:reziliere si evacuare?si daca plateste chiria nu se poate afirma ca este o plata nevalabila si sa nu accept plata? sunt cam multe intrebari.........fac cinste :cafea:

jojo

Re: ................

Post by jojo » 17 Aug 2007, 16:30

adnonses wrote: cam multe intrebari.........fac cinste :cafea:
hihi, stii tu adnonses care a fost primul lucru pe care l-am invatat de la maitre meu? :razz:
ca avocatii si fetele de moravuri usoare se cintesc inainte.

da, trebuie sa ceri rezilierea si evacuarea, sansele sa si obtii sunt mici in lipsa unei clauye exprese, intrucat instanta poate acorda termen de gratie apoi daca debitorul isi executa obligatia, evita rezilierea.
din moment ce chiriasul s-a dat pe brazda, pun ramasag ca va consemna suma, asa ca tu refuzi jaba.

Sigur, merita incercat, ca niciodata nu se stie ce-i la mintea si sufletul judelui :razz:
succes si cale alba :cafea:

adnonses

..............

Post by adnonses » 17 Aug 2007, 17:03

Ai dreptate JOJO daca esti din constanta fac cinste cu 5 cafele,asa..........sa fie inainte cinstea si pentru urmatoarele 4 sfaturi :) iti multumesc,la termenul de gratie nici nu imi trecea prin cap

jojo

Re: ..............

Post by jojo » 17 Aug 2007, 18:36

adnonses wrote:Ai dreptate JOJO daca esti din constanta fac cinste cu 5 cafele,asa..........
nu-s din constanta :-D , dar ca sa nu simt ca am prestat moca, te poti revansa fata de mine; daca te intalnesti cu un prieten drag de-al meu de acolo, pe care nu l-am vazut tare de mult, spune-i ca-l salut cu mult drag oriunde ar fi acum si mor de dorul lui :razz: :kiss:
ok?

Post Reply