Test rationament logic
Mersi. La fel si tie.Gavril wrote:in ultima zi il am. adica miercuri.![]()
astia s-au abatut putin de la calendar. crezi ca vor afisa rezultatele mai devreme?
be cool ! succes duminica !
Cat priveste abaterea de la calendar, da, cred ca se vor abate. Si asta ma ingrijoreaza un pic, ca am pe 24 sept. un dosar cu 2 arestati pe tentativa de omor si vreau sa cer schimbarea de incadrare ca s-ar putea sa fie ultimul termen la care-i mai reprezint. Iar oamenii si-au pus in mine toate sperantele.
Sper ca pe 24 sept. sa nu fie testarea psihologica, ca nu stiu ce fac. Iar substituirea cu un alt coleg nu o vad ca pe o solutie.
Nasol.
Avand in vedere timpul acordat pentru rezolvarea acestor grile este posibil ca aceasta testare sa se fi transformat intr-o piedica destul de mare pentru cei care au reusit un punctaj bun la grilele de specialitate.
Daca luam in calcul si faptul ca un raspuns gresit nu duce la depunctare, pe masura ce timpul alocat pentru rezolvare se apropia de final probabil "imbulinarea" s-a facut aleatoriu. Cine are cat de cat noroc s-ar putea sa fi reusit un punctaj deosebit si astfel, scopul acestei testari va fi atins NU.
Avand in vedere timpul acordat pentru rezolvarea acestor grile este posibil ca aceasta testare sa se fi transformat intr-o piedica destul de mare pentru cei care au reusit un punctaj bun la grilele de specialitate.
Daca luam in calcul si faptul ca un raspuns gresit nu duce la depunctare, pe masura ce timpul alocat pentru rezolvare se apropia de final probabil "imbulinarea" s-a facut aleatoriu. Cine are cat de cat noroc s-ar putea sa fi reusit un punctaj deosebit si astfel, scopul acestei testari va fi atins NU.
la primul se de intrebari am pus aleatoriu 6-7 intrebari. nu-mi amintesc exact. am nimerit 2 bune.
la al 2-lea set de intrebari cred ca am pus vreo 8 aleatoriu .. dar n-am nimerit nici una.
uita-te la G1, partea a 2-a si vezi ca ultimele nu au nici un raspuns B corect.
aici, in intrebarile aleatorii, sta bulanul unora. in rest, fiecare cat la dus "logica".
bine ... mai sunt si alti factori care influenteza rezultatul ..
la al 2-lea set de intrebari cred ca am pus vreo 8 aleatoriu .. dar n-am nimerit nici una.
uita-te la G1, partea a 2-a si vezi ca ultimele nu au nici un raspuns B corect.
aici, in intrebarile aleatorii, sta bulanul unora. in rest, fiecare cat la dus "logica".
bine ... mai sunt si alti factori care influenteza rezultatul ..