so..ai grija cu jumulitul

vezi vulpitaagenda wrote:da, da angel e vultur. confirm.
so..ai grija cu jumulitul![]()
dar angelangel wrote:Agenduto![]()
, misiune indeplinita...am reperat vulpea...in curand o s-o si prind
si sa vezi ca ramane fara pic de blanita,si atunci o sa vada cate cornite am si cat de vrajitoare sunt si mai ales ca-s vultur
tu spui asta...vulpacris wrote:si chiar o sa ramai fara fulgi si pe restul corpului, angel-vultur chelios ce esti.![]()
Dupa care o sa vad ce fac si cu tigrisorul- "cobra".![]()
sunt confuza acum...agenda wrote:dar angelangel wrote:Agenduto![]()
, misiune indeplinita...am reperat vulpea...in curand o s-o si prind
si sa vezi ca ramane fara pic de blanita,si atunci o sa vada cate cornite am si cat de vrajitoare sunt si mai ales ca-s vultur
eu nu vreau sa prinzi vulpita!
eu ador vulpita! vulpita e buna si ne protejeaza!
![]()
cu jumulitu a glumit doar...
lasa vulpita...iubeste vulpita
vulpacris wrote:eeehm..., ingerasu'-vulturuuuuu'...., aici vulpea (ca nu-mi plac pseudonimele)![]()
toate penele ti le zburatacesc acum, ca ai ramas singur, daca nu-ti revizuiesti atitudinea.
n-a glumit cu jumulitul...uite proba...agenda wrote: dar angeleu nu vreau sa prinzi vulpita!
eu ador vulpita! vulpita e buna si ne protejeaza!
![]()
cu jumulitu a glumit doar...
lasa vulpita...iubeste vulpita
ai vazut Agenduta?!vulpacris wrote:
eeehm..., ingerasu'-vulturuuuuu'...., aici vulpea (ca nu-mi plac pseudonimele)![]()
toate penele ti le zburatacesc acum, ca ai ramas singur, daca nu-ti revizuiesti atitudinea.
STL719.jpg [ 34.24 KiB
ai vazut?!ma face vrajitoare si a dovedit ca vulpea-i cea mai mare vrajitoare...vulpacris wrote:
Am si eu dinti, si ca dovada va arat foto de la controlul stomatologic
si chiar o sa ramai fara fulgi si pe restul corpului, angel-vultur chelios ce esti.![]()
sunt si inger decazut, am si cornite...vulpacris wrote:
si tu, angel cu cornite
![]()
dar angelangel wrote: da' eu cand te prind iti scot dintisorii aia mari si ascutiti, si-ti tai si aripile de liliac,si-ti smulg toata blanita la cald, cu ceara fierbinte de fapt![]()
![]()
![]()
ba da...ca asta era si ideeaagenda wrote:dar angelangel wrote: da' eu cand te prind iti scot dintisorii aia mari si ascutiti, si-ti tai si aripile de liliac,si-ti smulg toata blanita la cald, cu ceara fierbinte de fapt![]()
![]()
![]()
daca ii scoti dintisorii si ii tai aripile de liliac.......nu ramane un simplu....soricel?
Users browsing this forum: No registered users and 18 guests