Activitati juridice - Cod CAEN 6910 - eludare 51/1995?
Re: Activitãþi juridice - Cod CAEN 6910 - eludare 51/1995?
da, da angel e vultur. confirm.
so..ai grija cu jumulitul
vezi vulpita ti-am zis eu...agenda wrote:da, da angel e vultur. confirm.
deci, ai grija ca n-ai tu cum sa ma jumulesti pe mine, ca ramai fara pic de blanita,cand te prind...si-s pe aproape...deja te-am reperat
pazeste-te, nu vezi ce cioc mare si fioros am?!din zbor te iau...sa nu te induca in eroare faptul ca-i plecat,doar meditez...
Agenduto , misiune indeplinita...am reperat vulpea...in curand o s-o si prind si sa vezi ca ramane fara pic de blanita,si atunci o sa vada cate cornite am si cat de vrajitoare sunt si mai ales ca-s vultur
dar angel eu nu vreau sa prinzi vulpita! eu ador vulpita! vulpita e buna si ne protejeaza!angel wrote:Agenduto , misiune indeplinita...am reperat vulpea...in curand o s-o si prind si sa vezi ca ramane fara pic de blanita,si atunci o sa vada cate cornite am si cat de vrajitoare sunt si mai ales ca-s vultur
cu jumulitu a glumit doar...
lasa vulpita...iubeste vulpita
Am si eu dinti, si ca dovada va arat foto de la controlul stomatologic
si chiar o sa ramai fara fulgi si pe restul corpului, angel-vultur chelios ce esti.
Dupa care o sa vad ce fac si cu tigrisorul- "cobra".
tu spui asta...vulpacris wrote:si chiar o sa ramai fara fulgi si pe restul corpului, angel-vultur chelios ce esti.
Dupa care o sa vad ce fac si cu tigrisorul- "cobra".
eu am spus asta
sunt confuza acum...agenda wrote:dar angel eu nu vreau sa prinzi vulpita! eu ador vulpita! vulpita e buna si ne protejeaza!angel wrote:Agenduto , misiune indeplinita...am reperat vulpea...in curand o s-o si prind si sa vezi ca ramane fara pic de blanita,si atunci o sa vada cate cornite am si cat de vrajitoare sunt si mai ales ca-s vultur
am postat in acelasi timp,
ca eram grabit,
si n-am vazut mesajul tau,
ca-mi era somn, rau.
te rog sa scuzi vulpita,
sa nu iasa cobrita,
din tigrisorul mic si scump,
pe care-mi vine sa il ...
eeehm..., ingerasu'-vulturuuuuu'...., aici vulpea (ca nu-mi plac pseudonimele)
toate penele ti le zburatacesc acum, ca ai ramas singur, daca nu-ti revizuiesti atitudinea.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
m-am linistit acum! multumeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc
dar stai asa! eu ador si vulturasul! vulturasul e bun. nu zburataci penele vulturasului!
lasa vulturasul. iubeste vulturasul!
vulpacris wrote:eeehm..., ingerasu'-vulturuuuuu'...., aici vulpea (ca nu-mi plac pseudonimele)
toate penele ti le zburatacesc acum, ca ai ramas singur, daca nu-ti revizuiesti atitudinea.
dar stai asa! eu ador si vulturasul! vulturasul e bun. nu zburataci penele vulturasului!
lasa vulturasul. iubeste vulturasul!
Re: Activitati juridice - Cod CAEN 6910 - eludare 51/1995?
n-a glumit cu jumulitul...uite proba...agenda wrote: dar angel eu nu vreau sa prinzi vulpita! eu ador vulpita! vulpita e buna si ne protejeaza!
ai vazut Agenduta?!vulpacris wrote:
eeehm..., ingerasu'-vulturuuuuu'...., aici vulpea (ca nu-mi plac pseudonimele)
STL719.jpg [ 34.24 KiB
Vulpea noastra cea protectoare,dupa ce te-a vrajit pe tine, ca sa raman singura, ai vazut ce mi-a facut?!ma ameninta ca sa-mi revizuiesc comportamentul,ca altfel...
dar mie nu mi-e teama de vrajile ei, ca uite m-am prins, cum s-a transformat din vulpe in liliac,si-i un liliac vampir...acum trebuie s-o urmaresc si pe timp de noapte...ca-i mai periculoasa noaptea...
uite proba:
ai vazut?!ma face vrajitoare si a dovedit ca vulpea-i cea mai mare vrajitoare...vulpacris wrote:
Am si eu dinti, si ca dovada va arat foto de la controlul stomatologic
si chiar o sa ramai fara fulgi si pe restul corpului, angel-vultur chelios ce esti.
sunt si inger decazut, am si cornite...vulpacris wrote:
si tu, angel cu cornite
deci,cum sa iubesc Vulpea-liliaco-vampir-vrajitoare ?!
pe mine, nu m-ai pacalit vulpe ,ca de aceea am ochi de vultur,si-s cu ochiu' pe tine
fugi vulpe,cat poti, ca acum ti-am prins secretul nocturn, si-s pregatita... cu apa sfintita...n-ai cum sa ma jumulesti,chiar daca-s singura da' eu cand te prind iti scot dintisorii aia mari si ascutiti, si-ti tai si aripile de liliac,si-ti smulg toata blanita la cald, cu ceara fierbinte de fapt
dar angel daca ii scoti dintisorii si ii tai aripile de liliac.......nu ramane un simplu....soricel?angel wrote: da' eu cand te prind iti scot dintisorii aia mari si ascutiti, si-ti tai si aripile de liliac,si-ti smulg toata blanita la cald, cu ceara fierbinte de fapt
ba da...ca asta era si ideeaagenda wrote:dar angel daca ii scoti dintisorii si ii tai aripile de liliac.......nu ramane un simplu....soricel?angel wrote: da' eu cand te prind iti scot dintisorii aia mari si ascutiti, si-ti tai si aripile de liliac,si-ti smulg toata blanita la cald, cu ceara fierbinte de fapt
angel... cum sa fie vulpita soricel? nu se poate.
uite cum facem...
vulpita nu te jumuleste si tu ii lasi dintisorii, aripioarele si blanita unde sunt.
e bine asa?
uite cum facem...
vulpita nu te jumuleste si tu ii lasi dintisorii, aripioarele si blanita unde sunt.
e bine asa?
cum sa fie?! asa bine ca atunci mi-e si mie mai usor sa-i arat lumea de la foarte mare inaltime...dar daca-i vulpe, e prea grea si n-am cum o lua in cioc...
daca vulpea nu-si reviziuieste atitudinea, nu mi-o revizuiesc nici eu
sa vedem ce are vulpea de zis in apararea sa...si atunci poate facem pace
daca vulpea nu-si reviziuieste atitudinea, nu mi-o revizuiesc nici eu
sa vedem ce are vulpea de zis in apararea sa...si atunci poate facem pace
s-o vedem cu ce vine la masa negoicerilor
Nu te lasi, ingeras,te mananca intre cornite si vrei sa te scarpin eu.
In primul rand, daca ma epilezi o sa raman o vulpe zburatoare cheala, si nu un soricel.
Dar, cel putin eu tot o sa pot zbura spre deosebire de tine, ca fara pene ...
Si, in primul rand, mai intai sa ma prinzi, si dupa aceea sa-mi vinzi blanita, sau faci ca si cu ursul din poveste, te pomenesti ca despre tine era vorba....
Nu am ce sa negociez cu ingerasi beligeranti sa faca dovada ca este chiar ingeras, mai inainte.
Nu toata lumea este asa de rezonabila ca tine tigrisor.