barou 2009 primire

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
quiras

Post by quiras » 28 Jul 2009, 12:17

chiri wrote:ma juta si pe mine cineva ptru barou prahova cu orice poate, subiecte orice material?n-am nimic. si ce intrebari au picat la oral? am inteles ca se da la penal si profesie, da? multumesc frumos! msamuelj@gmail.com
:-? chiar daca parerea mea nu conteaza ,cel mai bine ar fi sa-ti cauti altceva mai bun de urmat... :-? si cred ca se intelege de ce am spus asta !!

chiri

Post by chiri » 28 Jul 2009, 12:28

nu, nu se intelege

quiras

Post by quiras » 02 Aug 2009, 00:12

chiri wrote:nu, nu se intelege
Era de asteptat ca tu sa nu intelegi!! :-D

quiras

Post by quiras » 02 Aug 2009, 00:22

ptr. chiri !!! Ca sa afli cum se va face examinarea citeste art.4 din HOTĂRÂREA NR. 521 din
01 iulie 2009 !! 8O

agenda

Post by agenda » 02 Aug 2009, 00:31

quiras wrote:ptr. chiri !!! Ca sa afli cum se va face examinarea citeste art.4 din HOTĂRÂREA NR. 521 din
01 iulie 2009 !! 8O
quiras dar de ce ai ochii atat de mari?

quiras

Post by quiras » 02 Aug 2009, 09:52

agenda wrote:
quiras wrote:ptr. chiri !!! Ca sa afli cum se va face examinarea citeste art.4 din HOTĂRÂREA NR. 521 din
01 iulie 2009 !! 8O
quiras dar de ce ai ochii atat de mari?
Trebuie sa faci "ochii mari " cand citesti ceva care te intereseaza .......... era un sfat pentru "chiri" !!!Binenteles asta nu inseamna ca este obligatoriu sa tina cont de el !

agenda

Post by agenda » 02 Aug 2009, 15:03

da...era de asteptat ca tu sa nu faci ochii mari decat la ceva foarte (dar foarte!) interesant

quiras

Post by quiras » 02 Aug 2009, 23:07

1. Acel emotion a fost postat cu sensul de "a fi atent" sau sa "citeasca cu atentie " acea hotarare, spre a gasi unele raspunsuri ce-i erau necesare luinchirin !!!!! .....si .... 2. ... daca "mr. president " nu are altceva mai bun de facut decat sa .....(intelegi ce doresti !!! )....atunci da, faci parte din categoria Presedintilor !! 3. Nnimporte pas ton metiere , plus importante est ta pense !

agenda

Post by agenda » 02 Aug 2009, 23:44

:-D :-D :-D

adica mai intai dai cu bata si abia dupa aceea incerci sa o ajuti pe chiri...bravo tie!

btw Mr. President te roaga mult sa inveti sa scrii corect in franceza...

quiras

Post by quiras » 03 Aug 2009, 12:09

de fapt nu "am dat cu bata" cu toate ca asa ar fi trebuit ,ca tot ce a scris "chiri"("ma juta si pe mine cineva ptru barou prahova cu orice poate, subiecte orice material?n-am nimic. si ce intrebari au picat la oral? am inteles ca se da la penal si profesie, da? multumesc frumos! " ) e de-a dreptul rusinos modul de scriere si exprimare pentru un viitor avocat ,nu ca m-ar deranja pe mine dar.....Oricum daca am ofensat pe cineva cu ce am scris pana acum nu pot decat sa imi cer scuze !!

chiri

Post by chiri » 03 Aug 2009, 20:03

scuze neacceptate si asta pentru ca chiar parerea ta nu conteaza! vrei sa ne intrecem in materie de drept daca tot te consideri asa tare si...pun pariu cu parcarea goala!? :lol: :-D
Nimeni nu vrea sa ti-o ia inainte (nu tie!), nu mai fii asa complexat!

Daca ai trecut examenul asta nu inseamna ca dau fuga clientii la tine, adevaratul examen il dai in materie de job, piata mucii decide. Si mai sunt unii pe aici care au deja asa ceva dar au decis ulterior sa-si schimbe profesia ;)

Daca poti ajuta, ajuta! dar nu-ti mai da talente ca nu tine. Aici cine vine cu intrabari solicita un raspuns prin educatie de la cine stie si vrea/poate sa-l dea, nu vrea sa fie descurajat. Ca mai sunt "copii" care cad in plasa.

Si cu asta am incheiat, off topic! cred ca ti-am acordat suficienta atentie.

P.S. iconita aia inseamna "socat". Probabi e natura ta :fluierat:
[/quote]

quiras

Post by quiras » 04 Aug 2009, 08:00

NO COMMENT !!! "....cine are ochi sa vada.... " :!:

angel

Post by angel » 04 Aug 2009, 13:39

...IN DEFINITIV SI LA URMA UREMEI CARE-I PROBLEMA?

ca nu prea "am ochi sa vad"

este un forum. :mrgreen:

este un topic care se numeste"subiecte barou rezolvate" :mrgreen:

Chiri a cerut ajutorul colegilor...ceea ce mi se pare absolut normal in speta data...cum se exprima?...e problema lui....

Nu stiu daca avem noi calitatea sa condamnam pe cineva pt. asta :roll:

@Quiras:

te-ai straduit sa-i trimiti subiectele lui Chiri si acum esti nemultumit de fapta buna pe care ai facut-o?...sau, doar iti place sa faci pe lupul moralist?

quiras

Post by quiras » 04 Aug 2009, 17:09

nu cumva numele topicului este:" barou 2009 primire " ?? :?:

angel

Post by angel » 04 Aug 2009, 18:52

quiras wrote:nu cumva numele topicului este:" barou 2009 primire " ?? :?:
asa se pare :grin: :aplauze: ( mai este un topic cu denumirea enuntata anterior si a postat si acolo...dar...chiar nu vad esenta in asta)

deci...am lamurit acest aspect, care-i mai putin relevant in speta noastra :mrgreen:

celelalte? :roll:

Post Reply