cum a fost?

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
mazgalici

Post by mazgalici » 04 Sep 2008, 17:34

Parole : "E corect ce zici tu legat de interesul unora dintre intervenienti, cum ar fi cel al intervenientului accesoriu pe langa reclamant, dar grila nu preciza nimic in sensul asta. Se referea la un intervenient in general, deci un intervenient care poate fi principal, si atunci n-am nimic de obiectat, desi C.p.c. se refera doar la reclamant si parat atunci cand ii indreptateste sa faca cerere de judecata in lipsa, sau un intervenient accesoriu, in interesul reclamantului ori paratului. Ei, daca raspunsul acoperea si situatia intervenientului accesoriu, atunci aici am de pus niste intrebari daca intervenientul accesoriu apara interesele paratului."

Pai tocmai asta e ideea. Se merge pe principiul logic: Toti A sunt B, dar nu toti B sunt A . In cazul nostru A e intervenientul in interesul reclamantului, iar B intervenient de orice alta natura:inj interes propriu sau in interesul paratului. In speta de la INM e trecut B, tocmai pentru a deruta.

Cat despre primirea de catre inculpat a copiei actului de sesizare...iarasi grila nu spune nimic despre care e actul de sesizare: rechizitoriul sau plangerea admisa de instanta. Prin urmare, daca instanta admite plangerea si pastreaza pricina spre solutionare, nu e normal sa o comunice inculpatului aflat in stare de libertate? Dar ideea era : unde .... e specificat termenul? Se aplica 318 alin 2 CPC?

parole

Post by parole » 04 Sep 2008, 18:07

B era pus la deruta cum zici tu, dar asta nu justifica eroarea din C.

Nu stiu sa existe vreun text de lege care sa oblige instanta la efectuarea comunicarii copiei de pe plangere. Ca o parere pot sa-ti spun ca nu mi se pare normal sa i se comunice inculpatului copia plangerii. Va lua cunostinta de existenta procesului pe calea citarii, pe calea de drept comun si daca e interesat poate consulta continutul plangerii si a restului dosarului mergand in instanta. Nu vad de ce trebuie sa i se comunice plangerea. Ratiunea cumunicarii actului de sesizare e privatiunea de libertate. Omu e inchis si nu poate in mod real sa ajunga in instanta inainte de termenul de judecata. De aceea i se trimite copia de pe actul de sesizare. Pentru cel liber ratiunea asta nu mai subzista. E incunostintat pe calea citarii, isi poate misca fizicul la sediul instantei daca vrea sa-si construiasca o aparare solida; are puterea s-o faca, nu trebuie sa-i dea instanta mura-n gura. Dar s-a mai discutat asta si pe topicul cu propunerile de contestatii... :)

cenzor

Post by cenzor » 04 Sep 2008, 18:09

s-au afisat pe situl csm...e asa cum am auzit 219 admisi...pana la 72 sunt la 160 si ceva...
se joaca tare la logica si interviu

cenzor

Post by cenzor » 04 Sep 2008, 18:10

felicitari...puteti toti intra...inclusiv cu 70...depinde de celelalte probe

giovanni

Post by giovanni » 04 Sep 2008, 18:25

Sunt mai mult decat in grafik. Incredibil. Nu ma asteptam. Am 77 asa cum am preconizat. Sunt mai mult decat fericit. De la nr. 53 incep cei cu 77. Lasand la o parte alfabetul, sunt pe 53 la egalitate cu alti 16. Oau. Sunt mari sperante. Doamne ajuta.

cenzor

Post by cenzor » 04 Sep 2008, 18:28

da dar atentie...diferenta nu e mare cu cei de pana la 72....
mare grija la logica pt ca la inteviu nu vor fi mari diferente...
daca faci o medie de 45-50 la logica esti ca si intrat

corrine

Post by corrine » 04 Sep 2008, 18:39

da ,incredibil!!! nu pot sa cred ce note mici! :grin: il cunosc pe cel ce a luat 87! pot sa certific ca e un geniu! felicitari tuturor. acum depinde ,in mare parte numai de noi

cenzor

Post by cenzor » 04 Sep 2008, 18:45

parole felicitari din nou....rezultatul te avantajeaza...esti în primii 30..
îţi poti permite sa abordezi lejer celelalte probe

mazgalici

Post by mazgalici » 04 Sep 2008, 18:50

Felicitari pentru Parole, Giovanni, Corrine si toti ceilalti de pe acest forum care au luat. Sper ca la anul sa va urmez :razz: .

Sa treceti cu bine de celelalte probe. Si sa nu parasiti forumul, dar nici sa nu va purtati cu nasul pe sus :-?

alexandra_b

c

Post by alexandra_b » 04 Sep 2008, 18:51

am avut dreptate.
219 admisi si nu 300 sau 400

parole

Post by parole » 04 Sep 2008, 19:08

Nu ma asteptam la asa ceva. Recunosc, nu ma asteptam. :-D :-D :-D
Eu sunt ca si intrat. Nu-mi mai fac probleme. Bafta celorlalti! :floare: Orice este posibil. Felicitari lui Giovanni, lui Corrine, lui Gavril si Krisstinei!!! :floare: :floare: :floare: Gavrile, jos palaria! :cafea: :cafea: :cafea:
Felicitari si tie Alexandra pentru pronostic! :-P

giovanni

Post by giovanni » 04 Sep 2008, 19:13

mazgalici wrote:Felicitari pentru Parole, Giovanni, Corrine si toti ceilalti de pe acest forum care au luat. Sper ca la anul sa va urmez :razz: .

Sa treceti cu bine de celelalte probe. Si sa nu parasiti forumul, dar nici sa nu va purtati cu nasul pe sus :-?
In numele tuturor, iti multumesc. Sa fie intr-un ceas bun si sa fim cat mai multi forumisti intrati. Asa, ca o mica comunitate.

luxor23

Post by luxor23 » 04 Sep 2008, 19:19

felicitari pt toti...si pt cei care n-au intrat, dar mai ales pt cei admisi...
sper ca dupa ce o sa terminati inm-ul si o sa fiti numiti in functii sa faceti ceva pt sistemul asta, sa nu ramaneti pasivi.
si mai ales sa fiti corecti!!
RESPECT

krisstina

Post by krisstina » 04 Sep 2008, 19:41

Sa ne bucuram pana la capat!

observer

Post by observer » 04 Sep 2008, 19:43

Avand in vedere ca imi doream sa nu intre nici unul pot sa zic ca rezultatele la prima proba au fost peste asteptari. :D

Ca sa fiu in ton cu atmosfera de pe forum, mult succes celor care vor intra si cum spunea si cineva mai inainte "nasul jos!".

Cat mai multe "succesuri" .

Post Reply