PENTRU ARIAN!!!!!!!

Discutii privind Dreptul Penal
ursu

Post by ursu » 02 Sep 2008, 21:56

aaahhhhh, bataaaaiieeeeeeee!!!!!! .....mor dupa asa ceva!!!!!!
ariaaaaaaaaaannn....calmeaza-le ma baiatule!!!!

p.s. : io nu astept nik !!!!...sau astept??? :?

regret

Post by regret » 03 Sep 2008, 00:03

Intrucat topicul meu a ajuns , asa cum bine spunea cineva , o troaca de laturi , eu ma retrag de pe forum si va las pe voi sa va desfasurati in voie!Eu am inima impacata pentru ca intentia mea a fost curata si doar voi , oameni rosi de invidie , l-ati transformat intr-un loc de varsat venin si frustrari stranse in ani de insuccese si privatiuni(ptr ca eu nu am facut decat sa ma apar in fata avalansei de atacuri care a veni din partea voastra )
Asa cum am mai spus o data , ati avut ,majoritatea , reactia pe care o preconizasem si de teama careia nici nu am creat acest topic mai devreme:glume de doi bani , reactii total deplasate, bagat in seama mai ceva ca musca in lapta si mult venin, insulte , injurii, mistouri de cea mai joasa speta ........
Acest topic a fost ceva de genu "cine e nevinovat , sa arunce prima piatra " si , Doamne , cum v-ati mai ingramadit , preanevinovatilor, sa aruncati cu pietre....
Ce m-a socat cel mai tare , a fost sa vad ca a aparut un nou tip de pupincurism : incercarea de a intra in gratiile cuiva , prin insultarea altcuiva , ceea ce eu as numi pupincurism insidios.
In rest , va doresc numai bine , poate in timp o sa va dati seama cat de disproportionata a fost reactia voastra in fata intentiei mele!

regret

Post by regret » 03 Sep 2008, 00:12

1 Iunie 2008, 13:30
arian

Mare Maestru

Va multumesc tuturor pentru ajutorul pe care mi l-ati acordat in ultimii patru ani. fara multi dintre voi, multe n-ar fi fost posibile. am invatat foarte multe de la voi in tot timpul asta si sper ca, macar in parte, am putut sa reintorc serviciul.
marea mea problema s-a nascut din imprejurarea ca intreg forumul tinde sa se transforme intr-o afacere de famiglie unde incesturile si anilingusul nu sunt doar practicate in mod frenetic ci din pacate si intr-o publicitate deopotriva deplina si oribila si cu o mandrie demna de cauze mai bune, iar frumosul joc al argumentelor juridice si logice atat de des practicat odinioara a lasat locul bataliei limbilor maro. desi imi pare rau (sincer) nu pot si nu vreau sa fiu partas la asa ceva. nu gust nici injuraturile, nici ironia de autobaza, nici saliva in exces pe partile dosnice ale anatomiei, nici suficienta si nici fratia care trece peste argumente si care ar justifica asumarea prostiei sau orgoliului altuia.
inca o data va multumesc pentru toate lucrurile bune si folositoare pe care mi le-ati aratat si va urez multa bafta in tot ce faceti, chef si putere de munca. s-auzim numai de bine

Asta nu a fost un gest penibil , ci un gest nobil.
Imi pare rau ca m-am coborat la nivelul unora si am raspuns la insulta cu insulta si la vulgaritate cu vulgaritate , dar trebuie sa ai un nivel de cultura si de simtire destul de ridicat, ca sa intelegi ca atunci cand cand cineva cedeaza fara a fi vinovat, de fapt nu el a gresit , ci tu .....(nivel de care pe voi nu va suspectez , stati fara grija )
Va las cu bine!

agenda

Post by agenda » 09 Sep 2008, 00:29

ahhhhhhhhh.....chiar ca a fost distractiv topicul.....am ras bine si chiar aveam nevoie de asta :-D
ma bucur/intristez mult ca unele lucruri nu se chimba .........si nici unele personaje...
dar............din cand in cand bucuria/tristetea unuia este supararea/bucuria altuia...

Post Reply