subiect: contractul de imprumut
N-are nimic daca nu esti autentic ,nici eu nu sunt in pozitia sa aleg ca mi-a trecut vremea ca la salata ,de aia ma multumesc si cu imitatii.Si de ce ma rog trebuie sa fie fraieri ? Pun pariu ca de atatea ifose toti sunt faclai batrani !Sau nu?mariusms wrote:Vai de mine si de mine ! Cum sa te refuz, telectualo vesnic incomoda? Dar avea dreptate cineva, gaseste si tu un fraier autentic.

Si uite asa, pe subiecti ca tine a dezvoltat Sigmund Freud analiza actelor ratate ( ... intre paranteze imagineaza-ti si un citat din latina, neaparat ... ).lopatadeoase wrote: N-are nimic daca nu esti autentic ,nici eu nu sunt in pozitia sa aleg ca mi-a trecut vremea ca la salata ,de aia ma multumesc si cu imitatii.Si de ce ma rog trebuie sa fie fraieri ? Pun pariu ca de atatea ifose toti sunt faclai batrani !Sau nu?

Razi tu razi dar nu razi cu gura ta ! Hai nu fi asa taios si patratos ca n-am vrut sa jignesc,dar fac ce fac si toti se enerveaza pe minemariusms wrote:Si uite asa, pe subiecti ca tine a dezvoltat Sigmund Freud analiza actelor ratate ( ... intre paranteze imagineaza-ti si un citat din latina, neaparat ... ).lopatadeoase wrote: N-are nimic daca nu esti autentic ,nici eu nu sunt in pozitia sa aleg ca mi-a trecut vremea ca la salata ,de aia ma multumesc si cu imitatii.Si de ce ma rog trebuie sa fie fraieri ? Pun pariu ca de atatea ifose toti sunt faclai batrani !Sau nu?

lopatadeoase wrote:Hopa ,mare pozna a aparut iluminatul pt care se paruiesc lion king cu alinuta! Las-o mai incet cu berea ca-i putina si suntem multi !mariusms wrote:Ti-a zis-o si in public , tanti. Si te rog lasa fetele sa se paruiasca, pana mi se raceste berea.
Ce -ti mai place sa exagerezi.....
Nu tzi-am zis nimic pe mp, mey lopatade(b)oase.lopatadeoase wrote:De ce sunteti curci,Samuraiu mi-a zis pe mpca nu-i liber,visati cu altii ca-i plin forul !
Am vazut ca ai si un topic personalizat si dedicat, facut de unu care te curteaza. Acun vad si ca daca ne gasim o iubitzica sau ca ne scobim in nas, trebuie sa aratam ca o facem pe scara inm-ului.

Altii isi gasesc iubite ,fac inm-ul , iar tu doar te scobesti in nas si o faci tot pe topic de inm ! Cand ti se termina invidia poate te apuci sa mai faci ceva cu viata ta!Samurai wrote:Nu tzi-am zis nimic pe mp, mey lopatade(b)oase.lopatadeoase wrote:De ce sunteti curci,Samuraiu mi-a zis pe mpca nu-i liber,visati cu altii ca-i plin forul !
Am vazut ca ai si un topic personalizat si dedicat, facut de unu care te curteaza. Acun vad si ca daca ne gasim o iubitzica sau ca ne scobim in nas, trebuie sa aratam ca o facem pe scara inm-ului.![]()
![]()