reprezentare in instanta

Discutii privind procedura civila
serafim

Post by serafim » 27 Jul 2007, 17:32

:-D :-D :-D nu era vorba de valoare...ci de muscatura crocodilului care smulge ....nu musca frumos cu cauterizare :grin: :-D :-D :-D

kko

Post by kko » 27 Jul 2007, 18:34

bromul wrote:Hihi , asa e. muuulti avocati uita sa-si depuna imputernicirea avocatiala. Din pacate, de cele mai multe ori, au avut noroc cu intelegerea judecatorilor care le-au permis sa o depuna pana la sfarsitul sedintei. Dar cand descopeream ca e semnata de o persoana care nu are dreptul legal sa reprezinte societatea dl/dna avocat trebuia sa taca la respectivul termen. :roll:
Dap, la capitolul asta si mie imi plac la nebunie cererile de chemare in judecata semnate de avocat in numele clientului ,depuse la instanta fara anexarea procurii. ;-) Am vo 2 exceptii pe care le combin, functie de imprejurari&...sub sanctiunea anularii cererii. :fluierat: Iar la urmatorul termen , daca vine cu procura in care scrie reprezentare in Dosarul x, io opinez ca nu-i buna :lol: , ala se tureaza ; deci trebuie citit cu intonatie art.68 al.1 si art.83 cu trimitere directa la art.161 c.pr.civ&....Insa cum ziceai si tu, instantele sunt inca ingaduitoare. :-|
Intr.-un singur caz adversarul ,un tip disciplinat, si-a adus clientul in instanta ca sa semneze cererea in fata judecatorului pt. a elimina orice surpriza neplacuta. Dupa o vreme, mi -a spus ca incepand de la acea faza , isi pune clientii sa semneze toate actiunile. N-are pofta sa dea de un judecator capcaun :lol: :lol:

myado

Post by myado » 02 Aug 2007, 16:00

da, mi s a intamplat si mie (debitor fiind) sa am la dosar delegatia avocatului partii adverse (soc. cu sediul si tot tacamul in strainatate) semnata de el in numele partii; cand am inceput sa zic si sa fac si sa dreg, judele mai ca nu m a dat afara incercand sa ma faca sa inteleg ca...oricum i-o respinge...ce ma mai agit atat....(da io ma agitam caci...eram platita la termene :(( )

gavril

Post by gavril » 02 Aug 2007, 16:25

bromul wrote:
Hilar a fost undeva la SM cand un coleg consilier juridic reprezenta in instanta, in calitate de mandatar, 2 persoane fizice. L-am lasat sa spuna prima fraza din concluzii dupa care am cerut judecatoarei sa ia act de savarsirea unei infractiuni flagrante- la legea organizarii profesiei de avocat, deoarece mandatarii persoanelor fizice nu au voie sa depuna concluzii scrise. Deh tupeu...Judecatoarea a zambit si l-a rugat sa depuna concluzii scrise. :-D ... a fost de coma, cum incepea sa spuna ceva cum o rugam pe judecatoare sa constate infractiunea. :-D :-D :-D pana la urma, cu alta ocazie, mi-a multumit ca nu i-am facut plangere penala-

.
poti sa-mi spui si mie despre ce infractiune vorbim ? :-D

kinga

Post by kinga » 02 Aug 2007, 16:28

avocatura clandestina... :evil: :evil:

gavril

Post by gavril » 02 Aug 2007, 16:30

p-asta de unde ai scos-o ?

kinga

Post by kinga » 02 Aug 2007, 19:36

Gavrile.. esti stresat.. sper ca mai ai distonocalm...
ca simtul umorului nu mai ai...
respecte....

gavril

Post by gavril » 02 Aug 2007, 20:15

scuze ..

se mai intampla .. :?

JOJONEL

Re: reprezentare in instanta

Post by JOJONEL » 04 Aug 2007, 18:54

CristeaN wrote:Un consilier juridic poate reprezenta o persoana juridica la care este angajat la tribunal? Pe langa delegarea de la pers. jur. ce documente mai trebuie depuse la dosar pt a evita exceptia lipsei calitatii procesuale?
Nu eviti asa execptia lipsei calitatii, draguta ! Poate alta exceptie, dan nu mai conteaza, ai delegatie, nu ai probleme.

Post Reply