Dap, la capitolul asta si mie imi plac la nebunie cererile de chemare in judecata semnate de avocat in numele clientului ,depuse la instanta fara anexarea procurii.bromul wrote:Hihi , asa e. muuulti avocati uita sa-si depuna imputernicirea avocatiala. Din pacate, de cele mai multe ori, au avut noroc cu intelegerea judecatorilor care le-au permis sa o depuna pana la sfarsitul sedintei. Dar cand descopeream ca e semnata de o persoana care nu are dreptul legal sa reprezinte societatea dl/dna avocat trebuia sa taca la respectivul termen.
poti sa-mi spui si mie despre ce infractiune vorbim ?bromul wrote:
Hilar a fost undeva la SM cand un coleg consilier juridic reprezenta in instanta, in calitate de mandatar, 2 persoane fizice. L-am lasat sa spuna prima fraza din concluzii dupa care am cerut judecatoarei sa ia act de savarsirea unei infractiuni flagrante- la legea organizarii profesiei de avocat, deoarece mandatarii persoanelor fizice nu au voie sa depuna concluzii scrise. Deh tupeu...Judecatoarea a zambit si l-a rugat sa depuna concluzii scrise.... a fost de coma, cum incepea sa spuna ceva cum o rugam pe judecatoare sa constate infractiunea.
![]()
![]()
pana la urma, cu alta ocazie, mi-a multumit ca nu i-am facut plangere penala-
.
Nu eviti asa execptia lipsei calitatii, draguta ! Poate alta exceptie, dan nu mai conteaza, ai delegatie, nu ai probleme.CristeaN wrote:Un consilier juridic poate reprezenta o persoana juridica la care este angajat la tribunal? Pe langa delegarea de la pers. jur. ce documente mai trebuie depuse la dosar pt a evita exceptia lipsei calitatii procesuale?
Users browsing this forum: No registered users and 25 guests