"Prima zi de înfatisare"

Examene, rezultate, pareri, etc
giovanni

Post by giovanni » 28 Nov 2005, 18:27

razvanfer wrote:Vezi Giovanni, daca nu ai mai stat putin la proc pen ? :lol:

A zis decanun ca joi se tine consiliu si spera ca tot pe joi sa afiseze si rezultatele.

Sa speram ca a fost bine. Am dormit de ieri de pe la 19:00 pana mai inainte (12:30). Vorba cuiva de pe forum, mai sunt examene ca vreau sa ma inscriu si eu. Mi-am intrat "in mana".

Bafta tuturor la rezultate.
Mai va stiu pe toti acum din vedere, sunt sigur ca si pe tine, dar tot nu stiu care erai. Sper sa intram. Ce-o mai fost nou dupa ce am plecat eu?
Chiar, mi-o comentat Florescu lucrarea? Ca pe aceea a primului plecat a criticat-o ca s-a referit numai la cazurile de incompatibilitate.

rox_alina

Post by rox_alina » 28 Nov 2005, 23:20

la BT s-au afisat, cum v-am spus. am media buna dar am picat la proc penala. am facut contestatie si sa vedem maine. sper sa am bafta. daca nu, m-am sfatuit cu avocatul si mergem in contencios. am scris bine si nu vreau sa pierd. voi?

ildi

Post by ildi » 28 Nov 2005, 23:26

Bafta Roxalina, sa ne tii la curent!
Ce ai omis la procedura penala, poti sa apreciezi cat si ce ai omis?
La Cj. nu s-au dat rezulatele, parca in 5 dec.

razvanfer

Post by razvanfer » 28 Nov 2005, 23:28

Eram cel cu ochelari, "tuns" chel, din penultima banca pe randul din dreapta.
Tu cred ca ai stat cu 2 banci mai in fata la proc pen.

Si da, a citit si din lucrarea ta si am ras putin, dan nu era chiar f grav. Nu mai stiu ce perla a citit.

Sa speram ca va fi bine si ca il luam, ce pana mea.

Va tin pumnii la toata lumea si sper ca faceti la fel.

simmy

Post by simmy » 28 Nov 2005, 23:35

Rox_alina... imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta... dan cine stie, poate dupa contestatie nu va trebui sa apelezi la contencios.
Multa bafta!

La noi in oras sunt niste zvonuri de 8-10 mii epuroi , asha ca .... m-am linistit ...Sper sa nu fie adevarat!

Dan vom vedea ... Deja ma gandesc ca pt. mine romania si sistemul ei juridic este de domeniul trecutului pt. mine, cred ca voi pleca profesoara in alta tzara ...
Nu stiu rezultatul, dan daca zvonurile sunt adevarate, ... , si ca numai plozii de avocati intra si cei ce detin bulioane si n-au ce face cu ele ...
Dear Spain, inm almost there to teach unr kids english!

giovanni

Post by giovanni » 29 Nov 2005, 00:42

razvanfer wrote:Eram cel cu ochelari, "tuns" chel, din penultima banca pe randul din dreapta.
Tu cred ca ai stat cu 2 banci mai in fata la proc pen.

Si da, a citit si din lucrarea ta si am ras putin, dan nu era chiar f grav. Nu mai stiu ce perla a citit.
Cu 2 banci mai in fata si cu cola mereu pe pupitru. Acu cred ca ma recunosti. Nu eram in partea cu geamun, in ailalta.
Si apropo de perla. V-a si citit-o? Ca ai spus acolo "nu mai stiu", iar nu "nu stiu". Si acel "mai" din formularea ta ma face sa cred ca a citit-o. Daca da, atunci sunt tare curios sa stiu ce a fost. Nu cred ca e ceva de depunctat, dar asa, sa nu mor prost. Am bagat prin lucrare (la masurile asiguratorii) din top unele trimiteri spre dr. civil. Acolo, cu prejudiciu cert si incert. Si ma gandesc ca de aia o fi ras.

giovanni

Post by giovanni » 29 Nov 2005, 00:49

rox_alina wrote:la BT s-au afisat, cum v-am spus. am media buna dar am picat la proc penala. am facut contestatie si sa vedem maine. sper sa am bafta. daca nu, m-am sfatuit cu avocatul si mergem in contencios. am scris bine si nu vreau sa pierd. voi?
Imi pare rau sa aud asta, dar trag nadejde ca vei lua dupa contestatie. Daca ar fi si la BT asa cum a fost asta vara la INM (desi nu are nici o legatura una cu alta), atunci nu ai avea de ce sa iti faci griji. Doamne ajuta! Oricum, sa ne anunti. Suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii.

femme

Post by femme » 29 Nov 2005, 11:03

Imi pare rau de cei care au picat. La contestatii mai trec multi.
Incep sa am emotii.

rox_alina

Post by rox_alina » 29 Nov 2005, 11:56

va multumesc pt ca-mi sunteti alaturi. nu stiu ce se va intampla la contestatie, am inteles ca e vorba de o doamna avocat foarte inflexibila care a corectat si in ceilalti ani. nu se poate discuta cu ea. sa vedem de aceea am luat in considerare si varianta contencioasa, deoarece vom solicita sa recorecteze toate lucrarile prin comparatie de catre un profesor universitar, cum ar fi normal la acest examen. a intrat numai cine a trebuit aici. fii si soti de avocati. am scris chiar bine la proc penala si era singura la care nu ma asteptam sa iau nota mica. in rest am 6 7 8 9 :) nu sunt nici prea prea nici foarte foarte dar vreau dreptate la ceea ce stiu ca stiu.
va doresc bafta si voua la rezultate! ma duc la Barou!

simmy

Post by simmy » 29 Nov 2005, 13:01

Rox_ alina ... iti tin pumnii, si sa ne dai de stire!
Multa bafta! Si sa ne dai vesti bune !

rox_alina

Post by rox_alina » 29 Nov 2005, 18:25

buna. vreau sa spun ca cei din Consiliu nici n-au stabilit comisia (contrar Regulamentului care spune ca trebuie stabilita cu 30 de zile inainte de ex, atat cea de corectare cat si cea de contestatie). asa ca voi vedea maine... voi n-ati aflat nimic?

ildi

Post by ildi » 29 Nov 2005, 18:39

Nu am aflat inca nimic, sunt alaturi de tine, felicitari pt. notele luate!
Mult mult curaj si putere !!!

rox_alina

Post by rox_alina » 29 Nov 2005, 18:49

multumesc. am nevoie.

rox_alina

Post by rox_alina » 30 Nov 2005, 17:16

AM LUAT!!! Mi-au recorectat lucrarea la proc. penala si am fost admisa!!! A iesit un imens scandal dar a meritat! Va doresc bafta tuturor! Ma duc sa beau! :oops:

ildi

Post by ildi » 30 Nov 2005, 17:23

FELICITARI!!!
Ma bucur mult de tot, inseamna ca nu e draku atat de negru, cum pare. :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze:

Post Reply