Contract individual de munca vs. Contr.de prestari servicii

Discutii privind litigiile de munca
liviu70

Post by liviu70 » 26 Apr 2005, 20:34

nu cred ca intelegi prea multe din cele expuse. iti mai repet inca odata sa te gandesti la fiscalitate mai precis la drept financiar si fiscal , o disciplina straina pentru multi, mai ales ca tu care esti un avangardist esti la curent cu noile propuneri legislative in concordanta cu UE si esti foarte de acord.
cred ca ar fi bine ca mesajele care le trimiti pe forum sa fie cat decat fundamentate pe legislatie ceea ce nu a reiesit din divagatiile care le-ai facut pana acum. macar "o litera de lege" !

kko

Post by kko » 27 Apr 2005, 14:56

Pt.LIVIU 70

Eu ti-am dat si un numar si o litera, insa poate ca nu le-ai vazut....
Insa si tu ai divagat pe generalitati fara sa fundamentezi in drept nimic din tot ce sustii cu tarie....
Astfel incat, suntem Eu 1=Tu 0 :-D :-D

liviu70

Post by liviu70 » 27 Apr 2005, 15:32

doar nu vrei sa-ti predau seminar , citeste printre randuri daca esti bun.

kko

Post by kko » 27 Apr 2005, 16:17

Printre randuri, sunt spatii goale, hai preda-mi un seminar rogu-te, dar nu prea lung, sa nu ma plictisesc..... :-D :-D

liviu70

Post by liviu70 » 27 Apr 2005, 16:59

ARATA CE POTI SI DA PE ACEST FORUM UN RASPUNS BUN LA UN SUBIECT PE O DISCIPLINA. DE EXEMPLU LA SUBIECTUL TRIMIS DE MINE SI DE CARE TE FERESTI SI TU.

kko

Post by kko » 27 Apr 2005, 17:17

care-i ala???? :grin: :grin: :grin:
Ca te mananc cu o salata de cruditati !!!! Chiar daca ar fi sa fac inigestie.... :-( :fluierat:

adviser45

Post by adviser45 » 27 Apr 2005, 19:39

Nu vreti voi sa va ciondaniti pe mesaje private!!!!!!!!
Zic si eu.
Eu optez in continuare cu cim cu timp partial de lucru.Si o suta de fise fiscale sa am, nu m-ar deranja.

sebi77

Post by sebi77 » 27 Apr 2005, 19:41

Si eu optez tot pentru CIM ...

liviu70

Post by liviu70 » 27 Apr 2005, 20:10

asta am vrut sa explic si eu . sunt de acord cu adviser si sebi cu privire la subiectul initial si de acum il voi ignora total.

KKKO

Post by KKKO » 27 Apr 2005, 21:25

Foarte bine faceti ! Optati LEGAL !!!

Insa o felicit pe MEGAN ca a optat LEGAL pentru o alta varianta !!!
Pana acum nimeni nu a demonstrat in drept ca optiunea ei ar fi ilegala !!Image

sebi77

Post by sebi77 » 27 Apr 2005, 22:58

Daca lucreaza pana la 10 ore/sap optiunea ei este legala desi poate opta si pentru legea 300/2004 .... Daca depaste aceste ore... incalca Codul Muncii ......

Post Reply