neglijenta in servici
Cum adica ti s-au gasit niste facturi fiscale care nu sunt receptionate? :?
Daca sunt in contabilitate inregistrate si mobila exista inseamna ca e ok nu ai luat mobila pt acasa. Poate nu ai intocmit nota de receptie sau poate nu ai deschis fisa de magazie sau orice alt document folositi voi pentru materiale si materii primie si/sau obiecte de inventar. Poate acele facturi nu sunt inregistrate corect in contabilitate, poate ca nu trebuiau achizitionate sau achizitionate cu licitatie daca lucrezi la o institutie publica, poate s-au achizitionat cu fondurile alocate pentru alta cheltuiala bugerata, poate... poate.....
Ce vor sa-ti impute cei de la finante? Poate eventual curtea de conturi dar finantele in ce temei?
Daca sunt in contabilitate inregistrate si mobila exista inseamna ca e ok nu ai luat mobila pt acasa. Poate nu ai intocmit nota de receptie sau poate nu ai deschis fisa de magazie sau orice alt document folositi voi pentru materiale si materii primie si/sau obiecte de inventar. Poate acele facturi nu sunt inregistrate corect in contabilitate, poate ca nu trebuiau achizitionate sau achizitionate cu licitatie daca lucrezi la o institutie publica, poate s-au achizitionat cu fondurile alocate pentru alta cheltuiala bugerata, poate... poate.....
Ce vor sa-ti impute cei de la finante? Poate eventual curtea de conturi dar finantele in ce temei?
exact, nu am intocmit nota de receptie pentru mafa primita. in raportul intocmit in urma cerectarilor, cei de la finante au trecut sumele ca fiind imputabile, pt ca nu exista nota de receptie. in contabilitate normal ca sunt inregistrate.
dusterXXX contractul de munca inca nu mi-a fost suspendat pt ca inca nu am o incadrere juridica.
dusterXXX contractul de munca inca nu mi-a fost suspendat pt ca inca nu am o incadrere juridica.
da, asa m-a sfatuit avocatul sa fac contestatie asupra rapotrului intocmit de catre cei de la finante. si am depus-o tot la finante. mi-a venit un raspuns scris prin care spune ca imi respinge contestatia si ca daca dorim, in termen de 15 zile putem depune o contestatie la Curtea de apel. din cate m-am informat astia sunt pasii normeli de urmat. eu ma speriasem f tare de faptul ca ma trimeteau la Curtea de apel sa fac contestatie. in rest, astept sa se faca o expertiza contabila.