Test rationament logic

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
giovanni

Post by giovanni » 07 Sep 2008, 16:59

Conform regulamentului se poate si 1 ora. Dar se poate si 4. Acum, nu vreau sa am dreptate aici, dar din 2006 articolele de care am facut vorbire nu s-au modificat. Iar daca atunci se putea 4 si au lasat sa zicem 3, s-ar putea ca nici acum sa nu ne lase mai mult, ceea ce evident nu-mi doresc. Urasc sa lucrez sub presiunea timpului, pentru ca de multe ori cand recitesc raspunsul de pe ciorna ma corectez in bine. Aici in schimb vom avea nevoie de ciorne doar pentru analitice, in rest... Pace buna Ardeal. Completam direct cu negru ce ne trece prin cap prima oara, ca daca ne lungim prea mult s-ar putea sa nu mai apucam sa completam deloc.

Haruspex

Post by Haruspex » 07 Sep 2008, 19:34

am ajuns sa caut sfaturi pentru acest test si pe YouTube :x
dar nu am gasit nimic interesant :(|)

cobe_mitroi

Post by cobe_mitroi » 07 Sep 2008, 19:38

salut, felicitari tuturor colegilor de forum pentru rezultate! Din fericire (cred) ma numar si eu printre cei cu 70. Nu stiu ce sanse am dar nu las garda jos. As vrea sa va intreb cam cum credeti ca va fi testul de rationament logic. Cate genuri de intrebari vor fi ?am vazut ca in 2006 au fost 34 de r.analitic, iar in 2007 decat 22. Poate cei care au fost la pretestare ma pot edifica. Multumesc si forta fie cu voi :)

parole

Post by parole » 07 Sep 2008, 20:45

La pretestare au fost doar 22 la analitic si 28 la text. Probabil tot asa va fi si anul asta, altfel nu ne-ar fi pretestat sub forma asta. :?

aiurel

Post by aiurel » 08 Sep 2008, 21:45

Am gasit chestia asta pe net :

http://www.lsac.org/pdfs/2007-2008/Test ... mbered.pdf

poate va ajuta cu ceva.

Bafta.

giovanni

Post by giovanni » 08 Sep 2008, 23:21

U must be joking!
Tren sa imi reactivez neuronii care mai cunosc ceva engleza, ca in ultimul timp mi-am ocupat substratul mental cu chestiuni juridice.
10x anyway!

aiurel

Post by aiurel » 09 Sep 2008, 12:54

M-am gandit ca o parte din explicatiile date acolo pot ajuta la rezolvarea testelor, avand in vedere ca ai nostri s-au bazat pe testul LSAT in realizarea grilelor.

Unele din explicatii sunt, cred eu, de mare ajutor:

-Raspundeti numai la intrebarea care vi se adreseaza. Nu alegeti un anumit raspuns numai pentru ca este o declaratie generala adevarata.

- Raspundeti la intrebari numai pe baza informatiilor oferite de text. Parerile proprii, interpretarile precum si cele auzite de la altii pot, uneori, sa vina in conflict cu cele exprimate in textul analizat.

- Nu va asteptati sa fiti de acord cu tot ceea ce intalniti in cuprinsul textului supus analizei.

anutza

Post by anutza » 09 Sep 2008, 14:50

cate puncte ati obtinut la testul de logica din 2007?
mie mi-au iesit 42, dar pe f multe le-am pus la hazard.
am observat ca nici analiticul nu-mi mai iese cum treb, cred ca si din cauza emotiei dinaintea exam.
bafta!

giovanni

Post by giovanni » 09 Sep 2008, 14:54

anutza wrote:cate puncte ati obtinut la testul de logica din 2007?
am observat ca nici analiticul nu-mi mai iese cum treb, cred ca si din cauza emotiei dinaintea exam.
bafta!
Am facut greseala sa il fac pe bucatele, azi 20, maine 20, inainte de afisarea rezultatelor, fara stresul timpului si alte cele.
Am jumate mi-au iesit parca. La cel din 2006 am scos 53, din nou fara cronometru.
Apropos: tu te-ai cronometrat?

anutza

Post by anutza » 09 Sep 2008, 14:57

.
Giovanni wrote:
anutza wrote:cate puncte ati obtinut la testul de logica din 2007?
bafta!
Am facut greseala sa il fac pe bucatele, azi 20, maine 20, inainte de afisarea rezultatelor, fara stresul timpului si alte cele.
Am jumate mi-au iesit parca. La cel din 2006 am scos 53, din nou fara cronometru.
Apropos: tu te-ai cronometrat?
Da. La analitic- 22 intrebari - in 31 de minute.
- textul scris- 28 intrebari - in 39 de minute
- rationam logic- 50 intrebari- in 70 de minute.
M-am incadrat la timp.

ANCA

Post by ANCA » 09 Sep 2008, 14:59

E important sa incerci contra cronometru...
in 2007 am 59
in 2006 44
in 2005 40
cele din 2007 mi s/au parut cele mai rationale , dar l/a examen nu stiu cum o fi ca mai intervin si emotiile siiii..... eu nu am mai dat asa ca...
e ffff greu... am cam inceput sa nu mai fiu sigura... aveti mare grija..
bafta.

anutza

Post by anutza » 09 Sep 2008, 15:05

ANCA wrote:E important sa incerci contra cronometru...
in 2007 am 59
in 2006 44
in 2005 40
cele din 2007 mi s/au parut cele mai rationale , dar l/a examen nu stiu cum o fi ca mai intervin si emotiile siiii..... eu nu am mai dat asa ca...
e ffff greu... am cam inceput sa nu mai fiu sigura... aveti mare grija..
bafta.
Eu zic ca stai f bine. Bafta!
Desi cele din 2007 mi s-au parut cele mai usoare, am gresit f mult. Acum la cele analitice nu mai sunt asa de convinsa ca sunt cele mai usoare.

ella

Post by ella » 09 Sep 2008, 15:34

In general imi ies in jur de 50 corecte insa dusmanul cel mai mare al meu e timpul...Nu/mi dau seama cum voi reusi sa mai si colorez cerculetele in doar 35 de min! Asta inseamna cel mult 30 de min pe sectiune. Sansa mea vor fi analiticele, sper sa n/o ratez din start, din cauza emotiilor. Mult succes tuturor! (maine voi pleca devreme spre Bucuresti, desi nu stiu cand si unde trebuie sa ajung :? )

corrine

Post by corrine » 09 Sep 2008, 15:39

Fiecare sa foloseasca metoda pe care o considera potrivita. eu la pretestare nu am terminat 20 de grile,dar cred ca e mai bine asa,decat sa ma grabesc sa le fac pe toate si sa ma panichez ,daca nu imi ies cateva

krisstina

Post by krisstina » 09 Sep 2008, 16:17

aiurel wrote:Am gasit chestia asta pe net :

http://www.lsac.org/pdfs/2007-2008/Test ... mbered.pdf

poate va ajuta cu ceva.

Bafta.
Pe mine ma ajuta, mersi. Mai spune daca mai gasesti ceva.

Post Reply