Misto, KKO, apreciem... dar tu stii foarte bine ca mandatul poate fi revocat oricand, indiferent cat de ingrosat scrie ca e irevocabil.

Cand tine, merge. Cand nu, nu insistam

Pelerinul wrote:Executorul isi face treaba, intra in spatiu, face inventarul etc.
Dupa asta, schimbi frumusel yala sau lacatul si ii trimiti o notificare locatarului ca din cauza interventiei executorului vechea incuietoare a fost avariata si pentru a nu lasa spatiul descuiat au procedat la schimbarea incuietorii dar ca, daca are nevoie sa intre in spatiu nu are decat sa se prezinte la tine si sa ia cheia noua. Eu zic ca nu se mai pune problema de tulburare de posesie. Voi ce ziceti?
Uite, eu propun imbunatatirea scenariuluiPelerinul wrote: Ce ziceti de urmatorul scenariu:
Executorul isi face treaba, intra in spatiu, face inventarul etc.
Dupa asta, schimbi frumusel yala sau lacatul si ii trimiti o notificare locatarului ca din cauza interventiei executorului vechea incuietoare a fost avariata si pentru a nu lasa spatiul descuiat au procedat la schimbarea incuietorii dar ca, daca are nevoie sa intre in spatiu nu are decat sa se prezinte la tine si sa ia cheia noua. Eu zic ca nu se mai pune problema de tulburare de posesie. Voi ce ziceti?
Users browsing this forum: No registered users and 37 guests