Urmarirea penala se termina intotdeauna.liviu70 wrote:cum incepe asa se va si termina.

Depinde de actul prin care se finalizeaza.
Poate fi rechizitoriu de trimitere in judecata sau poate fi si o ordonanta sau rezolutie de SUP sau IUP.
Daca tu chiar ai informatii reale ca se procedeaza asa atunci iti spun eu ca acest lucru se intampla datorita necunoasterii prevederilor din procedura penala.comisar wrote:Scoaterea de sub urmarire penale se face numai prin ordonanta.
Comisare, eu nu ma prea pricep la penal dar atat timp cat in art. 203 C.p.p. scrie ca se dispune prin ordonanta atunci cand legea prevede acest lucru in mod expres si ca in toate celelalte cazuri se dispune prin rezolutie, eu cred ca tu ar trebui sa ne spui care este articolul din Codul de p.p. in care se arata ca se dispune numai prin ordonanta scoaterea de sub urmarire penala.Norocel wrote:Daca mai tinem cont (si ar trebui sa o facem) si de prevederile art. 203:
"In desfasurarea urmarii penale, organul de urmarire dispune asupra actelor sau masurilor procesuale prin ordonanta, acolo unde legea prevede aceasta, iar in celelalte cazuri prin rezolutie motivata."
Ei, ce mai zici?
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests