in cea ce priveste locurile ramase neocupate in urma concursului organizat in data de 28.02.2004, va pot spune ca am obtinut cu succes media de 7,96,( lucru ce m-a facut sa cred ca nu se doreste cu orice pret ocuparea acestor posturi)si m-am aflat pe locul 134. A fost o cumplita lovitura mai ales ca m-am aflat ata de aproape si pentru 4 sutimi nu s-a facut nici-un fel de rabat.
Oricum se zvoneste ca urmatorul examen va fi in luna mai, asta daca nu cumva noul ministru mai vine cu ceva idei.
Un lucru este cert, baremul impus este cumplit de mare, si cu atat mai de neinteles cu cat in anii anteriori s-a intrat cu media 7 sau chiar 6 si nu am auzit sa se reproseze ceva din punct de vedere profesional magistratilor care au avut aceste medii.
In ceea ce priveste m-am adresat, desi inutil probabil, Ministerului Justitiei cu propunerea de a scade baremul de medie, care nu face altceva decat sa-ti verifice capacitatea de memorare.
Nu ar fi rau daca si alti colegi ar avea o asemenea initiativa.
Examen la magistratura februarie 2004
Desi stiu ca-ti cer prea mult, totusi am s-o fac! Draga Cleopatra, subiectele grila le ai?Dan ceva barem e de corectare?Nu pentru mine, sarun mana, cat pt. ceilalti cantindati!
Ca eu mi-s pare ca le(Grilele)am pe undeva si e unii care vor sa stie!
Daca-mi permiteti, sa va multumesc,Va rog frumos!
P.S. In incercarea disperata de a organiza niste juristi si de a sistematiza informatiile furnizate de acestia:Haideti, o data sa creem un forum:INM,care sa cuprinda tot:Subiecte;Bibliografie;Tematica;Legi;Metode de invatare,verificare;"Excursii" pe la tribunale;Simulare de procese pt. cei care, cred, ca vor intra.
Eu, unul, cred ca merita.
Happy, iti multumesc tie si celor care au achiesat, la ideea ta printre care si eu, cu forum separat si mai ales celor care vor mai achiesa la ea.Acum intr-o noua prezentare!
Imi cer scuze celor care vor considera ca umorul meu a fost deplasat.Si in special Cleopatrei.Tzatza a intrat in istorie deja cu o idee trazneta v. Clubul Juristilor.Sper sa o urmeze si altii.Asta:INM ar fi un prim pas.Se cauta "Nebuni-frumosi".Urmeaza "Nebuni-delegat";raspandaci,zvonari si juristi de prima mana!
Ca eu mi-s pare ca le(Grilele)am pe undeva si e unii care vor sa stie!
Daca-mi permiteti, sa va multumesc,Va rog frumos!
P.S. In incercarea disperata de a organiza niste juristi si de a sistematiza informatiile furnizate de acestia:Haideti, o data sa creem un forum:INM,care sa cuprinda tot:Subiecte;Bibliografie;Tematica;Legi;Metode de invatare,verificare;"Excursii" pe la tribunale;Simulare de procese pt. cei care, cred, ca vor intra.
Eu, unul, cred ca merita.
Happy, iti multumesc tie si celor care au achiesat, la ideea ta printre care si eu, cu forum separat si mai ales celor care vor mai achiesa la ea.Acum intr-o noua prezentare!
Imi cer scuze celor care vor considera ca umorul meu a fost deplasat.Si in special Cleopatrei.Tzatza a intrat in istorie deja cu o idee trazneta v. Clubul Juristilor.Sper sa o urmeze si altii.Asta:INM ar fi un prim pas.Se cauta "Nebuni-frumosi".Urmeaza "Nebuni-delegat";raspandaci,zvonari si juristi de prima mana!