Reusita in cariera!!2005
Eu zic ca daca am fi totzi preotzi in templul justitziei (cucoana inca actuala cu zdreantza la ochi) am reushi sa-i descoperim ochii ori sa o inlocuim cu vreo zeitza expatriata shi atunci, cu sigurantza, ar conta performantza individuala ( sfintzenia legii , moralitatea shi alte chestii sfinte).....Pana atunci, norocul, pilele shi lucrurile lumeshti vor fi cheia succesului.... 

Norocel
Lasa-ma sa-ti povestesc o intamplare. Am avut ocazia odata sa intalnesc reprezentantul unei case mari de avocatura(nu din tara). Veni vorba de fiul sau mare care a terminat fac de drept. Cand si-a dat seama ca nu e bine pregatit l-a sfatuit sa stea acasa sa mai invete si poate dupa aceea......!
Nu e basm. Continuarea nu o mai stiu.
Dar vreau sa-ti spun ca si eu am un copil, si voi face la fel daca va fi cazul.
Lasa-ma sa-ti povestesc o intamplare. Am avut ocazia odata sa intalnesc reprezentantul unei case mari de avocatura(nu din tara). Veni vorba de fiul sau mare care a terminat fac de drept. Cand si-a dat seama ca nu e bine pregatit l-a sfatuit sa stea acasa sa mai invete si poate dupa aceea......!
Nu e basm. Continuarea nu o mai stiu.
Dar vreau sa-ti spun ca si eu am un copil, si voi face la fel daca va fi cazul.
buba wrote:Adviser 45
Daca am fi americani, ti-as da dreptate. Pentru ca locuim in Romania, nu stiu cum ar fi mai intelept sa-mi indrum copilul... Poate i-ash da o shansa sa aleaga intre drept si stinga
Exemplul pe care l-am dat poate fi adaptat la noi. Pai tu daca esti patron, angajezi un cj care-ti da(in plic inainte de concurs) 1000$, sau unul competent.
Privatizarea este un pas care trebuia facut cu mult timp in urma.
Acum nu mai sunt multe de salvat si ce a fost de distrus s-a cam distrus.
Ganditi-va la cati tineri avocati "cersec" clientela desi sunt oameni foarte inteligenti.
Din pacate vor sfarsi prin a umple barurile pentru a uita ca s-au considerat valorosi la un moment dat si viata i-a pus la colt.
Acum nu mai sunt multe de salvat si ce a fost de distrus s-a cam distrus.
Ganditi-va la cati tineri avocati "cersec" clientela desi sunt oameni foarte inteligenti.
Din pacate vor sfarsi prin a umple barurile pentru a uita ca s-au considerat valorosi la un moment dat si viata i-a pus la colt.
Eu zic ca si in randul avocatilor si a cj va mai fi o triere.
Am in vedere modificarile codului penal, codului muncii si alte modificari care vor inerveni.
Vrei sa mergi mai departe, trebuie sa inveti.
Eu zic ca tinerii vor avea sanse mari. Va disparea "cutuma" cu avocatii in varsta si buni si cerinte de felul "angajam c.j. cu experienta".
Am in vedere modificarile codului penal, codului muncii si alte modificari care vor inerveni.
Vrei sa mergi mai departe, trebuie sa inveti.
Eu zic ca tinerii vor avea sanse mari. Va disparea "cutuma" cu avocatii in varsta si buni si cerinte de felul "angajam c.j. cu experienta".