am si eu un dosar asemanator cu o intamplare petrecuta in 2007,am primit 2 NUP-uri, ancheta desfasurata defecturo, unde politia nu face/nu a facut nimic (acopera compania unde s-a petrecut infractiunea), procurorul acopera politia si pe mine ma ocoleste complet!!!.. rezolutia procurorului este de rasul lumii... de avocatii care i-am avut nici nu vreau sa mai vorbesc :) nu stiu daca au primit sau nu mita.. dar nu m-au ajutat cu nimic...johei wrote:darckblack, solutia de NUP e buna pentru acuzat, nu si pentru victima.![]()
Eu sincer, nu am inteles in ce postura procesuala se afla justdeals.
si acum ca un apel umanitar si de maxima urgenta:
Am 2 CAZURI DE DISCUTAT, unul cu un contract de inchiriere care s-a discutat pe acest forum si iti pot da mai multe detalii inclusiv contractul sa il vezi aici si care il voi incepe pe civil sau cel putin asa doresc.... si altul este cazul cu Mall-ul in penal ...
Doresc reprezentare in cazul penal cu Mall-ul si cineva care sa se implice intr-adevar (lucru pe care ceilalti avocati nu l-au facut DELOC) SUNT DISPUS SA OFER cui ma va apara chiar si tot prejudiciul care se va recupera din contractul de inchiriere (in jur de 2000 RON +) + un mic ajutor public judiciar care statul mi-l ofera pentru a angaja un aparator in aceasta speta..... PLUS un comision de succes la care urmeaza sa ne intelegem pt cazul cu MALL-ul.
DAR VREAU IMPLICARE!! SI DACA E NEVOIE SA TRECEM PRIN TOATE CELE 3 CAI DE ATAC CA SA SE FACA DREPTATE, ATUNCI VOM TRECE!!! CA EU IN 3 ANI DE ZILE NU AM VAZUT O ASEMENEA INDIFERENTA DIN PARTEA AVOCATILOR/PROCURORILOR/POLITIEI... asta pt ca sunt multe interese la mijloc. DA, tin sa iti precizez ca se va lasa cu denunturi de procurori si avocati, de asemenea vreau sa stie de la inceput asta.. si sa ma sfatuiasca cum trebuie abordata mai bine problema ca sa facem caz de CEDO.
Vreau si sa imi dai un raspuns in cel mai scurt timp, ca deja am atacat rezoluta procurorului cu 278 Cpp. si in 20 de zile urmeaza Instanta.

PS: Exclus blondele de la drept slabe de inger care tipa putin si pe urma lesina.